Rüyada merdiven görmek, merdiven çıkmak

Rüyada merdiven görmek , Rüyada merdiven görmek,rüya tabirleri,rüyada merdiven çıkmak,rüyada merdivenden atlamak ,rüyada merdiven düşmek,rüyada merdiven,rüya tabirleri

Google Haberlere Abone ol
Rüyada merdiven görmek, merdiven çıkmak

 Rüyada merdiven görmek, ileriye doğru harekete işarettir. Enerji ve imkanlarınız size iş alanında lider pozisyonda tutmaya ortam yaratacak. Merdiveni kaldırmak çiçeklenme ve sınırsız mutluluğa işarettir. Merdivenden yıkılmak pazarlamacı için verimsiz çabalar ve köylü için ürünün az olacağına işarettir. Kırık merdiven görmek tüm çalışmalarda arıza belirtisidir. Indirilmiş merdiven biznesde hayal kırıklığı ve isteklerin gerçekleşemeyeceğine işarettir. Merdivenin yardımıyla cezaevi veya sürgünden kaçmak demektir, riskli adımlar olsa da sizi başarılar bekliyor. Rüyada merdivene çıkarken düşmek, bu, yeni görevinizi sakin karşılamayacağınıza işarettir. Yeni, daha yüksek göreve erdikten sonra heves ve hükümdarlık yapmak isteyeceksiniz.

Merdiven hayati yükselişler ve dünyanın güçlükle elde edilebilen değerlerini kazanmak belirtisidir. Genellikle uykuda merdiven veya pillekenden yıkıldığımızı görüyoruz. Her durumda uykuda merdiven görmek gerekli değerlere ulaşmaya işarettir. Rüyada öyle bir duruma düşmüsünüz ki, orada merdiven hareket etmek mümkün değil - bu demektir ki, maddi olarak körlük çekiyorsunuz. Rüyalarda yukarılara tırmanma imkanınız yoksa, merdiven durumdan tek çıkış yoludur.

Yorumlar