Rüyada mercimek çorbası içmek ne anlama gelir

Rüyada mercimek çorbası görmek, içmek, mal ve zenginlik anlamında yorumlanır. Rüyada görülen kırmızı mercimek çorbası bol rızık anlamını taşır. Rüyada yeşil mercimek çorbası ise dini açıdan kişinin derecesinin yükselmesi anlamında yorumlanmıştır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada mercimek çorbası içmek ne anlama gelir

Rüyada Mercimek Çorbası Görmek, rüya tabircileri tarafından iyiye yorulmaktadır. Peygamber efendimizin sevdiği çorbalardan biri olan mercimek çorbası bereket demektir. Rüyada mercimek çorbası içmek, rüyayı gören kişi hasta ise şifa bulacağı anlamını taşır. Sıcak mercimek çorbası yaşanan sıkıntıların ardından ferahlık geleceği anlamında yorumlanır. Rüyada görülen soğuk mercimek çorbası ise kolaylıkla kazanılacak mala ve zenginliğe işaret eder.

Rüyada Mercimek Çorbası Pişirmek

Rüyasında mercimek çorbası pişiren kimse bazı güçlüklerle karşılaşır; fakat sabrı ve azmi ile tüm bu sıkıntılardan kurtulur. Mercimek çorbasını ocağın ateşi üzerinde pişerken görmek, yakında güzel bir haber alacağınıza veya çok yakın zamanda başınıza gelecek bazı hadiselere yorumlanır. Rüyasında çok fazla miktarda mercimek çorbasının pişirildiğini görmek ise fazlaca mala ve paraya yorumlanır. Pişmiş mercimek daima pişmemiş olandan daha iyidir.

Rüyada Mercimek Çorbası İçmek

Rüyada mercimek çorbası pişiren kazançlı bir yatırım yapar. Bu rüya bazen de erkek evlada yorumlanmaktadır. Rüyasında yeşil mercimek çorbası pişirmek hamile için erkek çocuğa, evliler içinse yeni bir bebeğe işarettir. Kırmızı mercimek çorbası pişiren kişi ise hiç ummadığı yerlerden nimetlere ulaşır. Bazen de bu rüya yakınınızda bulunan bir kişi ile sorun yaşayacağınıza ve bu nedenle de oldukça sıkıntılı bir dönem geçireceğinize işarettir.

Rüyada Kuru Mercimek Görmek

Rüyada pişmemiş kuru mercimek görmek, rüya sahibinin elde edeceği küçük paranın habercisidir. Kuru mercimeği pişirmek ise tam ümit kesildiği anda istenen murada erişilmesidir.

Rüyada Mercimek Çorbası Görmek Ne anlama Gelir

Yorumlar