Rüyada Kuzu Görmek ne anlama gelir

Rüyada kuzu görmek genel tabirde çocuk sahibi olmaya yorumlanmaktadır. Ancak birçok alim kendine göre farklı yorumlarda bulunmuştur.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Kuzu Görmek ne anlama gelir

Rüyada kuzu görmek genel tabirde çocuk sahibi olmaya yorumlanmaktadır. Ancak birçok alim kendine göre farklı yorumlarda bulunmuştur. Kimine göre rüyada kuzu görmek helal mal kazanmaya yorumlanırken, kimine göre de rüyada kuzu görmek sıkıntıya ve üzüntüye yorumlanmaktadır. İbn-i Sîrîn'e göre rüyada kuzu görmek, erkek veya dişi fark etmeksizin çocuk sahibi olmaya yorumlanmaktadır. Kişi rüyasında eğer kuzuyu aldığını ya da başkasının verdiğini görürse bu da bu anlama gelmektedir. Ancak kişi rüyasında kuzuyu kestiğini görürse bu evladının ölmesine yorumlanmaktadır. Rüyada kuzu görmek ve kuzu eti yemek de yine kişinin evladı tarafından üzülmesine işarettir. Kirmani'ye göre ise rüyada kuzu görmek bereket anlamına gelmektedir. Rüyada görülen kuzunun büyüklüğü kadar mal elde etmeye yorumlanmaktadır. bunun yanı sıra rüyada kuzu eti yemek de yine Kirmani'ye göre de kişinin evladı tarafından üzüntü görmesine işarettir.

Rüyada kuzu görmek başka tabircilerin nezdinde anne ve babasına itaat eden evlat olarak yorumlanmaktadır. Kişi eğer karısı hamile iken birisine kuzu verdiğini görürse bu çocuğunun erkek olacağına işarettir. Bazı tabirlerde de rüyada kuzu görmek tasa ve kaygıya yorumlanmaktadır. Çünkü bütün hayvanların yavrusunun yetiştirilmesi sahipleri için büyük bir sıkıntı ve zorluk demektir. Bu nedenle rüyada kuzu görmek de zorluklara yorulmaktadır.. Kişi rüyasında yemek için kuzu keserse bu kendi çocuğunun ya da ailesinden birinin çocuğunun ölmesine işarettir. Eğer kişi rüyasında kuzu eti bulursa bu da az biraz mal elde etmesi olarak yorumlanmaktadır. 

Nablusi'ye göre rüyada kuzu görmek bereketli bir çocuk sahibi olmaya işaret edilmektedir. Kişi rüyasında kendisine kuzu verildiğini görürse yine aynı şeye işaret olunmaktadır. Nablusi'ye göre koyun bereketli bir hayvandır. Bundan ötürü de rüyada kuzu görmek de bereket olarak yorumlanmaktadır. Bununla birlikte yine rüyada kuzu görmek, hamile kadın için erkek çocuğunun olması anlamına gelmektedir.

Yorumlar

Vasfa ışık Ben rüyamda rahmetli annemin evimde bir kuzu kesmiş olduğunu gördüm,o kuzunun etini pişirip yiyecektir,kızımla birlikte kuzuyu temizleyecektik,kızım kuzunun kanını halilara danlatınca onu dövdüğümü gördüm,bu rüya ne anlama gelmektedir acaba?
Fatih Kuzu kovaladı arkamdan ama ben üst e atlayarak kurtuldum arkasından da inek geldi kovaladı ağaca çıktım uyandım
ahmet ali Rüyamda iki kuzu otlat8yordum
Rüyamda beyaz kuzuların evde koştuklarını gordum
Merve ardıç Rüyamda bir hayır sever adam kesilmiş koyun eti dağıtıyordu ve bende aldım sonra yanımda ki adamda kesilmemiş aldı ve arabadan indirir indirmez kendi kesti içinde ki organları çıkarırken canladı kuzu cok acıdım ağlamam geldi