Rüyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ne anlama gelir?

Rüyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek, rüyada cumhurbaşkanı ile el sıkışmak, rüyada cumhurbaşkanı ile yürümek ne anlama gelir?

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Erdoğan'ı görmek ne anlama gelir?

Rüyada Cumhurbaşkanı, Başbakan, Devlet Başkanı, Hükümdar, Padişah, Kral veya devlet reisini görmek ne anlama gelir? Türkiye'de yaşayanlar genel olarak rüyalarında devlet başkanları Recep Tayyip Erdoğan'ı görürler. Peki, Rüyada Cumhurbaşkanını görmek veya rüyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ne anlama gelir?

İmam Nablusi'ye göre;

Rüyada bir devlet büyüğünü Cumhurbaşkanı, Bakan görmek, işlerde başarıya ulaşmaya delâlet eder. Bakanla bir sofrada yemek yediğini görmek, devlette olan bir işin hayırla neticeleneceğine işarettir.

Bir bekârın rüyada Cumhurbaşkanı (Emir, Devlet Başkanı) görmek evlenmesine ve evinde emir gibi olmasına delâlet eder. Bazı kere de eline geçirmek istediği bir şeyden hisse sahibi olmaya işarettir.

Rüyada Cumhurbaşkanı tarafından sınır şehirlerinden birine vali olarak tayin edildiğini görmek, tayin edildiği şehrin uzaklığı nisbetinde şeref, şan ve isminin yüceliğine delâlet eder.

Bir kimsenin rüyada hükümdara veya şehrin valisine yiyecek bir şey götürdüğünü görmesi, hüzün ve kedere delâlet eder.

Ancak bundan halâs olur ve hiç ummadığı yerden eline mal geçer.

Bir vali rüyada azledildiğini görse, bu, onun makamının yüksekliğine işarettir.

Yorumlar

Yüksek Bengi Rüyada cumhur başkanını ve eşini görüp kendisiyle konuşmak ne anlama geliyor