Rüyada civciv görmek ne anlama gelir?

Rüyada civciv görmek, hayırlı işlerin başlangıcı olarak kabul edilir. Rüyayı gören için verilen bir müjde niteliğindedir.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada civciv görmek ne anlama gelir?

Rüyada civciv görmek, hayırlı işlerin başlangıcı olarak kabul edilir. Rüyayı gören için verilen bir müjde niteliğindedir. Rüyasında civciv görenlere müjdelenen helal kazançlar, zahmetsizce elde edilen paralar olacaktır. Çalışacakları rahat işlerde övgüler alacaklarını bilmelidirler. Hayırlı haberlerin başlangıcında olduğunuza bir işarettir.

Rüyanızda gördüğünüz civcivi seviyorsanız, darlıktan ferahlığa erişmeye, isteklerin olmasına, mutlu olmanıza, sağlığınıza kavuşacağınıza dair verilen bir haberdir. 

Rüyada gördüğünüz civcivi öldürmek, sorunların yaşanacağına, aile içinde şiddetli geçimsizlik olacağına yorumlanmalıdır. Ölü bir civciv görülmesi durumunda, büyük bir fırsat kaçıracağınızı bilmeniz gerekir. Şansız bir döneme girdiğinizi bilerek, buna uygun davranışlarda bulunmalısınız.

Gördüğünüz civciv sarı renkliyse, yıllardır beklediğiniz bir şeye kavuşacağınızı anlamalısınız. Bu hayırlı rüyalardan biri sayılmaktadır.

Rüyanızda gördüğünüz civcivler yumurtadan yeni çıkmışsa, hayırlı bir evlilik ve çocuklara sahip olma olarak yorumlanmalıdır. Civcivlerin güzelliğiyle orantılı olarak, kısmetinizin hayırlı olacağını bilmelisiniz.

Rüyada göreceğiniz civcivi beslerseniz, bir toplantıdan çıkacak güzel haberlere sevineceksiniz anlamını taşıyacaktır. Rüyalarınız sizlere gerçek yaşamınıza yardımcı olması için gösterilmektedir. Doğru ve hayırlı yorumlanması oldukça önemlidir.

Yorumlar