Ronaldo'nun oğlu öldü mü, neden, kaç çocuğu var?

Ronaldo'nun oğlu öldü mü, neden, kaç çocuğu var, kaç yaşındalar, son çocuğunu neden kaybetti?

Google Haberlere Abone ol
Ronaldo'nun oğlu öldü mü, neden?

Ronaldo'nun oğlu öldü mü, neden, kaç çocuğu var, kaç yaşındalar, son çocuğunu neden kaybetti?

Dünyaca yıldız Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından Georgina Rodriguez ile birlikte ortak açıklama yaparak çocuğunun vefat ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Manchester United'in dünyaca yıldızı Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından oğlunun vefat ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikiz bebeklerinden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Cristiano Ronaldo: "Yeni doğan oğlumuzu kaybettik. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor. Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz." ifadelerini kullandı.

Ronaldo, ikizlerinden oğlunun vefat ettiğini ve kızlarının da sağlıklı şekilde dünyaya geldiğini açıkladı.

2010 yılında ilk kez baba olan Ronaldo’nun, 2’si kız, 2’si erkek olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor. 4 çocuğunun 3’ü taşıyıcı anneden dünyaya geldi. Ronaldo, vefat eden oğlunun ikizi 1 kızlarının olduğunu ve sağlıklı olduğunu duyurduktan sonra çocuk sayısı 5'e yükseldi.

2017’de model sevgilisi Georgina Rodriguez’den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo’nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha oldu. Eva ve Mateo adlı ikiz bebeklerin annelerinin kimliği bilinmiyor.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun 5 çocuğu bulunuyor. İsimleri ise Cristiano Ronaldo Jr., Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo'dur. Son olan kızının ise henüz ismi açıklanmadı.


 

Yorumlar