Roboz süpürgeler 20 yaşında

2002 yılında Roomba robot süpürge ile ev tipi robot süpürge kategorisinin kurucusu olan ve günümüzde tüm dünyada 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran iRobot’un robot süpürgeleri 20. yaşını kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
Roboz süpürgeler 20 yaşında

iRobot, Roomba robot süpürgelerin doğum gününe özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında www.irobot.com.tr’de 30 Eylül’e kadar 20YIL kodu ile tüm robot süpürge ve paspaslar yüzde 10 indirim ile satın alınabiliyor.

iRobot 1990 yılında Amerika’da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde üç bilim insanının pratik robotları gerçeğe dönüştürme vizyonu ile kuruldu. iRobot robotları, Büyük Giza Piramidi’nin gizemlerini ortaya çıkardı, NASA tarafından kullanılan ilk Micro Rovers’a ilham verdi, ilk kendi kendine hareket eden FDA onaylı uzaktan kumandalı robotları hastanelere getirdi. 20 yıl önce ise, 2002 yılında tüm dünya Roomba robot süpürgeler ile tanıştı.

ROOMBA ROBOT SÜPÜRGELER 20 YILDIR SİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Devamlı genişleyen ürün portföyü ve gelişen özellikleri ile iRobot akıllı robot ailesi 20 yıldır kullanıcıların ev temizliğinde en iyi yardımcıları olmayı sürdürüyor. Roomba robot süpürgeler çift kauçuk fırça sistemi ve kir saptama sensörleri ile üstün temizlik performansı sunuyor. Roomba i3+, i5+, i7+, j7+ ve s9+ modelleri CleanBase Otomatik Kir Boşaltma İstasyonu ile önce evinizi, sonra kendi toz haznesini temizliyor, böylece 60 güne kadar sizi tozdan uzak tutuyor. Roomba i serisi, j serisi ve s serisi robot süpürgeler evinizin haritasını kaydederek, yaşam alanlarınızı ve alışkanlıklarınızı öğrenerek ihtiyacınıza göre kişiselleştirilmiş temizlik rutinleri oluşturulmasını sağlıyor. Ayrıca Roomba j serisi robot süpürgeler, PrecisionVision özelliği ile objeleri tanıyor; böylece temizlik sırasında evcil hayvan kakası, çorap, terlik, kablo gibi engelleri algılıyor ve onlardan kaçınıyor.

20. YILA ÖZEL KAMPANYA

Kusursuz temizlik konusunda iddiasını yıllardır sürdüren iRobot, www.irobot.com.tr web sitesinde 20. yılına özel başlattığı kampanyada, 30 Eylül’e kadar geçerli 20YIL kodu ile tüm robot süpürge ve paspas ürünlerinde geçerli yüzde 10 indirim, aynı zamanda 9 taksit veya vade farksız 3 taksit imkanı sunuyor.

1990 yılında Amerika’da kurulan iRobot, 2002 yılında Roomba robot süpürgenin lansmanı ile ev tipi robot süpürge kategorisini yarattı. Global robot süpürge pazarında öncü olan ve 2021 yılı sonuna kadar dünyada 40 milyondan fazla robot satışı gerçekleştiren iRobot, insanların kendilerine ve sevdiklerine daha çok vakit ayırabilmeleri için robot süpürge ve paspaslar tasarlamaktadır. iRobot’un ürün yelpazesi patentli teknolojilere, ileri temizlik ve akıllı haritalama özelliklerine sahiptir. iRobot’un mühendisleri, akıllı evi mümkün kılmak için robotlar ve teknolojilerden oluşan bir ekosistem inşa etmektedir.

Yorumlar