RKS elektrikli araba fiyatı ve özellikleri nelerdir?

RKS elektrikli otomobil modelleri son dönemlerde en çok terchi edilen araba çeşitleri oldu. Elektrikli araçlara olan ilgi özellikle de mini araçların fiyatlarını merak edilir hale getirdi.

Google Haberlere Abone ol
RKS elektrikli araba fiyatı ve özellikleri neler?

RKS elektrikli araba fiyatları son dönemlerde hayli merak edilen konular arasında bulunuyor. Akaryakıt fiyatlarının artması, normal araba fiyatlarının yükselmesi ve artan maliyetler vatandaşı daha uygun fiyatlı araçlara yönlendiriyor. Uzun yol yapmayan, kısa mesafe için araç kullananların şu anda en çok düşündüğü modeller arasında elektrikli mini arabalar geliyor. Elektrikli mini araba üreten markalardan biri de şu anda Türkiye'de RKS markasıdır. Peki, RKS elektrikli araba fiyatı ve özellikleri neler?

RKS ELEKTRİKLİ ARABA FİYATI VE ÖZELLİKLERİ NELER?

RKS Motor Türkiye'deki motosiklet sektörünün öncü markalarından biri olup bünyesinde BENELLİ markasını barındırmaktadır. Üretim tesisimiz Manisa Ahmetli Organize Sanayi Bölgesinde 20.000 m2'lik bir alanda konumlanmış, yıllık 80.000 motosiklet ve 50.000 elektrikli bisiklet üretim kapasitesi, 200 kişilik idari ve üretim birimleri ile Avrupa ve Dünya standartlarında üretim sağlamaktadır. Türkiye'nin hemen hemen her noktasında yer alan 300 üzeri bayi ve 400 üzeri servis noktası ile her geçen yıl satış miktarını ve pazar payını artttırmaktadır.

Benelli markasının hali hazırda İtalya ve Çin'de üretim tesisi mevcuttur. 2017'de yapılan anlaşma ile birlikte Türkiye'deki fabrikalarımızda Benelli markasına ait modellerin üretimini sağlamaktayız.

RKS ELEKTRİKLİ ARABA FİYATLARI

RKS elektrikli araba fiyatları şöyle:

RKS Elektrikli araba M5 modelinin fiyatı 164 bin lira bütün vergiler dahil şekilde satılıyor.

RKS elektrikli araba fiyatı ve özellikleri nelerdir
RKS elektrikli araba M5 modeli

 

RKS A1 model elektrikli araba fiyatı 159 bin liradan alıcı buluyor.

RKS elektrikli araba fiyatı ve özellikleri nelerdir
RKS elektrikli araba A1 Modeli

 

RKS D2 model elektrikli mini otomobil fiyatı 300 bin lira.

RKS elektrikli araba fiyatı ve özellikleri nelerdir
RKS elektrikli araba D2 Modeli

 

RKS elektrikli otomobilin mini modellerinden R3 modelinin fiyatı ise 268 bin lira.

RKS elektrikli araba fiyatı ve özellikleri nelerdir
RKS elektrikli araba R3 Modeli

Yorumlar