Regnum Carya kimin, sahibi kimdir?

Regnum Carya kimin, sahibi kimdir, otel kim tarafından ne zaman kuruldu? İşte Regnum Carya hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Regnum Carya kimin, sahibi kimdir?

Antalya'da bulunan dünyaca ünlü otellerden Regnum Carya Golf&Spa Resort kimin, sahibi kimdir ve ne zaman kuruldu soruları son dönemlerde sıklıkla dile getiriliyor. 

Regnum Carya Antalya'nın Belek ilçesinde bulunuyor.

Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahibi Fikret Öztürk'tür.

80'li yılların başından beri faaliyet gösteren Öztürk Group, yatırım dünyasının duayenlerinden biri olan Fikret Öztürk tarafından kuruldu.

Regnum Carya 2015’de G-20 Dünya Zirvesine ev sahipliği yapmıştı. 

Öztürk Grup aktif olarak Petrol Dağıtım, Gayrimenkul geliştirme, Turizm, Lojistik, Tarım, Madencilik ve Evcil Hayvan ürünlerinde 11 milyar dolar ciroyu yönetmektedir.

Fikret Öztürk aynı zamanda Opet Petrolün sahibidir.

Habertürk'ten Serpil Yılmaz'ın haberine göre ise, Türkiye’de golf yatırımlarının yetersizliğine vurgu yapan Öztürk şunları söylemişti: “İngiltere’de 850 golf sahası varken, Antalya’da 20 tane. Ancak dünyanın golf turizminde 5’inci ülkesiyiz.

Bu yıl turizm gelirlerimiz 10-15 milyar düşebilir. Golfte 550 bin olan geceleme sayısının da 300 bine düşeceğini tahmin ediyorum. Golf Avrupa’da kulüplerde oynanıyor. O nedenle golfçülere villa satılıyor. Bizde 49 yıllığına kiralanan turizm alanlarında golf yapıldığı için, villa satılamıyor. Akdeniz’de önümüzdeki 5 yılda 100 golf sahası kurulması hedefleniyordu.''

Yorumlar