Range Rover fiyatı ne kadar, 2022 fiyatları nasıl, özellikleri nelerdir?

Range Rover fiyatı ne kadar, 2022 fiyatları nasıl, özellikleri nelerdir? Range Rover fiyatı ne kadar oldu, Türkiye fiyatı açıklandı mı soruları ünlü markanın tutkunları tarafından merakla sorulurken, beklenen haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Dudak uçuklatan fiyatlar

Range Rover fiyatı ne kadar, 2022 fiyatları nasıl, özellikleri nelerdir? Range Rover fiyatı ne kadar oldu, Türkiye fiyatı açıklandı mı? İngiliz arazi aracı üreticisi Land Rover, model ailesinin 'amiral gemisi' konumundaki Range Rover’ın beşinci neslini Londra’daki Royal Opera House’da düzenlenen dünya lansmanıyla tanıttı. Range Rover fiyatı ne kadar, 2022 fiyatları nasıl, özellikleri nelerdir?

Görünümü büyük oranda korunan, fakat teknolojik anlamda önemli yeniliklerin yapıldığı otomobilin 2022 yılında Türkiye’de satışa sunulacağı açıklandı. Geçmişi 50 yılın bulan Range Rover'ın yeni neslinin Türkiye’deki başlangıç fiyatının ise 5 milyon 468 bin TL olacağı açıklandı

Land Rover, 50 yıldır yollarda olan 'amiral gemisi' modeli Range Rover'ın beşinci neslinin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Londra’daki Royal Opera House’da düzenlenen dünya lansmanıyla tanıtımı gerçekleştirilen modelin, Türkiye'ye geliş tarihi de netlik kazandı.

Range Rover fiyatı ne kadar oldu, Türkiye fiyatı açıklandı mı
Range Rover

 

Tasarım olarak yerini aldığı modelden çok uzaklaşmayan yeni Range Rover, 3 litre hacmindeki 350 beygir güç üreten, Mild Hybrid teknolojili dizel motoruyla Türkiye'de gelecek. Hem standart ve hem de uzun aks aralığı seçenekleri ile 2022 yılında Türkiye'de satışa sunulacağı açıklanan otomobilin Türkiye’deki anahtar teslim başlangıç fiyatı ise 5 milyon 468 bin TL olacak.

Yeni Range Rover'ın, HSE ve Autobiography’ye ek olarak lansman senesine özel First Edition donanım paketi ile de satışa sunulacağı kaydedildi.

Yapılan açıklamaya göre, aracın iyileştiren sürtünme katsayısı 0,30 cd’ye düşürüldü. Markanın MLA-Flex olarak adlandırdığı esnek modüler mimarisinin ise, daha geniş yaşam alanıyla birlikte daha dinamik bir sürüş deneyimi sunmaya destek olduğu belirtildi. Ayrıca Land Rover'ın Entegre Şasi Kontrol Sistemi'nin, bugüne kadar Land Rover’ın geliştirdiği en teknolojik şasi olma özelliğine de sahip olduğu vurgulandı.

Range Rover fiyatı ne kadar oldu, Türkiye fiyatı açıklandı mı
Range Rover

 

Verilen bilgiye göre, yeni Range Rover'ın iç mekanında 'Pivi Pro' olarak adlandırılan bilgi-eğlence teknolojisini barındıran 13.1 inçlik kavisli ekran yer alıyor. Tüm ana araç fonksiyonlarının kontrolünü sağlayan bu ekran haricinde, ön koltukların arkasına monte edilmiş ayarlanabilir 11.4 inç büyüklüğündeki HD dokunmatik ekranlar ile yeni arka koltuk eğlence sistemi sunuluyor.

Range Rover fiyatı ne kadar oldu, Türkiye fiyatı açıklandı mı
Range Rover

 

Yenilenen araç içi eğlence ve bilgilendirme sistemi kablosuz Apple CarPlay özelliğini de kullanıcısına sunarken, bu özelliğe ek olarak Wireless Şarj ve Head-Up Display gibi teknolojiler de yer alıyor.

Otomobilin yenilikleri arasında, 500 metrelik alanı aydınlatabilen dijital LED far teknolojisi de yer alıyor. Öte yandan, Kabin Hava Temizleme Sistemi Pro da aracın yenilikler arasında bulunuyor.

RANGE ROWER FİYATLARI 2022

Range Rower Fiyat Listesi 2022: 

RANGE ROVER SWB

Donanım Paketi Azami Anahtar Teslim Fiyatı (TL) **
VOGUE 4.633.262
WESTMINSTER 4.860.412
WESTMINSTER BLACK 4.932.687
AUTOBIOGRAPHY 5.248.632
FIFTY 5.413.832

 

RANGE ROVER LWB

Donanım Paketi Anahtar Teslim Satış Fiyatı (TL)*
AUTOBIOGRAPHY 5.362.207
FIFTY 5.816.507
SVAUTOBIOGRAPHY 6.993.557

 

YENİ RANGE ROVER SWB

Donanım Paketi Azami Anahtar Teslim Fiyatı (TL)**
HSE 6.564.069
AUTOBIOGRAPHY 7.039.845
FIRST EDITION 7.304.165

 

YENİ RANGE ROVER LWB

Donanım Paketi Azami Anahtar Teslim Fiyatı (TL)**
AUTOBIOGRAPHY 7.277.733
FIRST EDITION 7.409.893

 

Yorumlar