Ramo 15. Bölüm Canlı İzle Show TV

Ramo 15. Bölüm 9 Ekim Cuma akşamı Show TV'de hayranlarına yeni oyuncularla sürpriz yapıyor. Dizinin yeni bölümünde BKM'den tanıdık bir isim yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

Ramo 15. bölüm ile 9 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Adana'dan İstanbul'a taşınan dizide heyecan ve aksiyon yine en üst seviyedeydi. Ramo'nun İstanbul mafyasının içine daldığı son bölümde Cihangir ile Ramo arasında büyük bir satranç oynandı. Ramo'nun canını bağışlayan Cihangir, rakipleriyle girdiği oyunda birçok yerde açık veriyor. Ramo da bu açıkların hepsini tek tek buluyor. Daha doğrusu Cihangir'in en yakın dostu ancak şimdilerdeki en büyük düşmanı Köksal'ın verdiği bilgiler doğrultusunda önemli bilgilere sahip olan Ramo, bunları tek tek kullanmaya başlıyor. 

RAMO 15. BÖLÜM FULL KESİNTİSİ İZLE

Sibel'in Tamer ile yaptığı planlı evlilik ise başına iş açıyor. Sibel Ramo'yu kurtarmaya çalışırken sonunda yakayı ele verir ancak bu durumun sonu da yine kanlı bir şekilde bitiyor. Ramo Tamer'i öldürmek zorunda kalıyor. Ramo 15. Bölüm full tek parça izle linki haberin sonunda yer alıyor. 

12. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Ramo hayranlarının beklediği gün geldi çattı. Ramo 12. Bölüm ile 18 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni karakterlerin de dahil oluduğu Ramo'da heyecan ve aksiyon yine dorukta olacak. 

Ramo'nun yeni sezonuna dahil olan en iddialı isim Cengizhan karakteriyle Olgun Şimşek oldu. Adana'dan İstanbul'a taşınan dizinin geri kalan bölümleri de artık İstanbul'da geçecek. Ramo, yer altı dünyasında kendine yer edinmek için büyük bir hesaplaşmaya girişiyor. 

Ramo canlı izleme linki yazının en alt kısmında yer alıyor. 

RAMO 10. BÖLÜM FULL TEK PARÇA


RAMO ESKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Ramo dizisi 25 Şubat 2020 Salı, günü 7. bölümü ile sevenleriyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Ramo Adana'ya kafa tutmaya hazırlanıyor. Adana'yı kontrol altına almak isteyen Ramo, kendilerine artık bir yasak olmayacağını söylüyor. Ramo'nun amcasının ölümünün ardından ev halkı Sibel'e düşman olmuştur. Neco ve Fatoş cephesinde de işler hiç iyi değildir. Fatoş Neco'yu vurmuştur. 

Sibel, Ramo'nun geçmişte yaşadıklarının ve babası ile dedesinin Ramo'nun ailesinin çektiklerindeki etkisini öğrenmiştir. Henüz Sibel'in açtığı bıçak yarası iyileşmemişken Ceyhan mahalleye saldırır. Ramo ve ailesi büyük bir kayıp verir. Yavuz ise Ramo'nun babasının intikamını almak istediğini öğrenince Ramıo ile buluşmaya karar verir ve ona babası ile ilgili karanlıkta kalan her şeyi anlatır. 

Dizinin 4. bölümünde Ramo'nun ailesi ve Sibel'in ailesi arasındaki çatışmaların sona ermesi için verilen evlilik kararının sonucunda Ramo ile Sibel evlenir. Ancak gönlü bozda olan Fatoş Neco ile evlenmekten vazgeçmez. Neco ile Fatoş bir yanda masaya otururken Ramo ve Sibel'de nikah masasına oturur. Halef ve Neslihan ise Ramo tarafından öldürülen Seyhan ağabeyi ile Süleyman'dan gizli iş çevirirler.

Dizinin yeni bölümünde Ramo bir çıkmaza giriyor. Zira, Sibel'in babasını öldürmüş ve sırf bu yüzden sevdiği kadının nefretini kazanmıştır. Cihangir bey ise Ramo ve Cengiz'in ailesi arasında bir savaş olmaması için iki aileyi evlilik bağı ile barıştırma kararını verir. Bunun üzerine Ramo ve Sibel arasında evlilik ile ilgili diyalog geçer. Sibel ise Ramo ile evlenmeyeceğini söyler. Öte yandan dizinin yeni bölümünde diziye Ramo'nun öldürdüğü Seyhan'ın ağabeyi Ceyhan intikam için dahil olur.

KONUSU VE OYUNCULARI

Dizinin ilk bölümünde Ramo, kendisinden kardeşi gibi gördüğü Boz'u öldürmesini isteyen Sibel babasını ve kardeşini öldürdü. Bu durum karşısında şoke olan Sibel, babasının itikamını alacak mı? Ramo, Sibel babasını öldürmesinin sebebini nasıl açıklayacak?

Dizinin ilk bölümü uzun zamandır bekleniyordu. BKM'nin yapımcılığında çekilen dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik ve İdil Fırat gibi oyuncular yer alıyor. Hikayesi Yılmaz Şahin tarafından kaleme alınan Ramo dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizinin hikayesi Adana'da geçiyor. Yıllarca akıllarda kalacak bir konuyla izleyici üzerinde etki bırakmayı hedefleyen dizide Adana'daki bir ailenin kirli işlerini yapan Ramo'nun hayatı anlatılıyor. 

Adana sokaklarında geçen filmde aşk, intikam, hırs, nefret gibi duygular işleniyor. Gerçek bir yaşam öyküsünden alıntılanan hikaye ile izleyenlerin karşısına çıkacak olan dizinin beklentileri yerine getirip getirmeyeceği merak ediliyor. 

RAMO 13. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

RAMO 12. Bölüm Full Tek Parça Canlı izle:

 

Yorumlar