Radisson Otel'den hızlı rezervasyon

- Radisson Otel Grubu Global Başkanı Chema Basterrechea: - "Book It Easy uygulamasını son 12 ay içinde Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki önde gelen otellerimizde başarıyla hayata geçirmiş olmaktan büyük gurur duyuyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Radisson Otel'den hızlı rezervasyon

Radisson Otel Grubu, toplantı ve etkinlikler için inovatif, gerçek zamanlı, self servis online rezervasyon platformunu genişleterek stratejik dijital dönüşümünü sürdürüyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, toplantı organizatörlerinin her zamankinden daha hızlı bir şekilde toplantı ve etkinlik rezervasyonu yapma ihtiyacı duyduğu, hızla değişen toplantı ve etkinlik dünyasına yönelik olarak Radisson Otel Grubu’nun Book It Easy platformu, mekan bulma ve rezervasyon sürecini online ortamda kolaylaştırarak organizatörlerin sorunsuz bir şekilde etkinlik düzenlemesine olanak tanıyor.

Platformla organizatörler, etkinlik detaylarını girebiliyor, toplantı salonlarının gerçek zamanlı müsaitlik durumunu kontrol edebiliyor, çığır açan 360° teknolojisi ile salon seçeneklerini görüntüleyebiliyor, tercih ettikleri mekanda rezervasyon yapabiliyor ve anında rezervasyon onayı alabiliyor.

Açıklamaya göre Book It Easy'nin başlıca işlevleri şu şekilde:

"Toplantı salonlarının 7/24 gerçek zamanlı müsaitlik durumu. Salonların 360 derece görünümü. En iyi fiyat garantisi ve şeffaf fiyatlandırma. Ses ve görüntü ekipmanları veya ek imkanlar dahil olmak üzere özelleştirilmiş paket seçenekleri. Kolay ve güvenli online ödeme."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Global Başkanı Chema Basterrechea, "Book It Easy uygulamasını son 12 ay içinde Orta Doğu ve Afrika (EMEA)​​​​​​​ bölgesindeki önde gelen otellerimizde başarıyla hayata geçirmiş olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Radisson Otel Grubu, dünya standartlarında toplantı ve etkinlik imkanları konusunda güçlü bir üne sahip ve artık rezervasyon sürecini de daha kolay hale getiriyoruz. Bu yeni platformu oluşturmak ve değer katan ve gerçek zamanlı bir deneyim için gereken tüm teknoloji ve bilgileri içerdiğinden emin olmak için değerli toplantı ve etkinlik iş ortaklarımızla kapsamlı araştırmalar yaptık." ifadelerini kullandı.

Radisson Otel Grubu, Book It Easy platformunu, EY ile iş birliği içinde geliştirdi. Rezervasyon süreci boyunca etkinlik gereksinimlerine göre gerçek zamanlı müsaitlik ve şeffaf fiyatlandırma imkanı sunan araç, grubun entegre teknoloji platformuyla tamamen uyumlu. Mikro hizmet mimarisiyle geliştirilen araç, titiz gizlilik ve güvenlik testleriyle desteklenen hızlı ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi ve ölçeklendirilebilirlik sunuyor.

Radisson Otel Grubu’nun dünya lideri yüzde 100 Karbon Nötr Toplantılar hizmeti, grubun dünya çapındaki otellerinde gerçekleşen her bir toplantı ve etkinliğin karbon ayak izini, organizatörlere hiçbir ücret ödetmeden otomatik olarak azaltıyor.

Dünyanın en büyük karbon azaltma kuruluşlarından biri olan First Climate ile iş ortağı olan Radisson Meetings, emisyonları azaltmaya yardımcı ve olumlu bir sosyal etkiye sahip projeler aracılığıyla çevresel açıdan en iyi uygulamalar için durmadan çalışıyor.

Yorumlar