Quaresma neden oynamıyor, futbolu bıraktı mı, neden yok?

Quaresma, ülkesinin Dünya Kupası'nda Fas ile oynadığı maçta kadroda yer almayınca hayranları merakla sormaya başlad: Quaresma neden oynamıyor, futbolu bıraktı mı, şu an nerede?

Google Haberlere Abone ol
Quaresma neden oynamıyor, futbolu bıraktı mı?

Quaresma neden oynamıyor, futbolu bıraktı mı, şu an nerede, neden kadroda yer almadı soruları ünlü futbolcunun başta Beşiktaşlı hayranları olmak üzere bütün sevenleri tarafından merakla soruluyor. Quaresma neden oynamıyor, futbolu bıraktı mı, şu an nerede?

QUARESMA NEDEN OYNAMIYOR, FUTBOLU BIRAKTI MI, ŞU AN NEREDE?

Portekiz'in Dünya Kupası'nda en son Uruguay ile karşı karşıya geldiği maçta gözler bir kez daha eski Beşiktaşlı futbolcu Quaresma'yı aradı. 

Quaresma neden oynamıyor, futbolu bıraktı mı
Quaresma neden oynamıyor, futbolu bıraktı mı

 

Quaresma'nın neden kadroda yer almadığını sorgulayan hayranlarına daha doğrusu Türk hayranlarına Beşiktaş'tan müjde var. 

Şu anda kulüpsüz olduğu belirtilen Quaresma'nın yakında Beşiktaş'a döneceği belirtiliyor. 

Beşiktaşlı eski futboldu Ricardo Quaresma'nın futbolu bıraktığına dair bir gündem bulunmuyor.

Quaresma en son Portekiz 1. Lig'inde Vitoria Guimaraes'te forma giymişti. Şuan ise kulüpsüz.

Quaresma'nın adı şuanda eski takımı Beşiktaş ile anılıyor ama henüz resmi bir görüşme bildirilmedi.

BEŞİKTAŞ'A GERİ DÖNÜYOR İDDİASI

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Ricardo Quaresma sahalara geri dönüyor. Son olarak Guimaraes'te forma giyen ve geçtiğimiz yazdan bu yana boşta olan Ricardo Quaresma, transfer hakkında konuştu.

Dünya Kupası'nda Portekiz ile Gana'nın karşılaşacağı maç öncesi konuşan Ricardo Quaresma, hala oynamak istediğini belirtirken, "Bunun için hazırlıklarımı yapıyorum. Zamanı geldiğinde herkese haber vereceğim." dedi ve taraftarları şimdiden heyecanlandırdı.

Ricardo Quaresma bazı teklifler aldığını belirtirken, "Düşünmemiz gereken şeyler var. Bir aile olduğunda düşünmemiz gereken şeyler var. Herkes için en iyisi, benimle birlikte olan insanlarla oturup, sonra karar vereceğim." şeklinde konuştu.

Ricardo Quaresma, bir dönem formasını giydiği ve taraftarların sevgilisi olduğu Beşiktaş formasını 227 kez terletti ve toplam 16943 dakika süre aldı. 39 yaşındaki tecrübeli yıldız, 38 gol ve 78 asistle skora etki etmişti. Portekizli, siyah-beyazlılarla 2 lig 2 de Türkiye Kupası sevinci yaşamıştı.

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo 26 Eylül 1983 tarihinde Portekiz'in Lizbon şehrinde dünyaya geldi. 

Futbol kariyerine Sporting Lizbon'de başladı ve sırasıyla Barcelona, İnter Milan, Porto, Chelsea, Beşiktaş, El-Ehli, Kasımpaşa ve son olarak da Vitória forması giydi. Dünya futbolunun sayılı yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Quaresma, rabona ve trivela hareketleriyle tanınmaktadır.

15 yıl boyunca Portekiz millî takımı formasını giyen Quaresma, 80 maçta forma giydi ve 10 kez gol atma başarısı gösterdi. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazanan takımın parçasıydı.

Kaynak: Wikipedia.org


 

Yorumlar