PUBG bedava mı oldu ücretsiz PUBG nasıl oynanır?

PUBG bedava mı oldu sorusu bu aralar oyun severlerin cevabını hararetle ve merakla soruşturduğu soru oldu. Peki nedir işin aslı PUBG gerçekten de bedava mı oldu yoksa işin içinde başka bir iş mi var?

Google Haberlere Abone ol
PUBG tutkunlarına müjde, bir süre ücretsiz

PUBG bedava mı oldu ya da PUBG artık ücretsiz mi soruları bu aralar oyun severlerin deli gibi cevabını merak ettiği sorular oldu. Peki, işin aslı nedir, PUBG bedava veya ücretsiz oldu söylentilerinin aslı astarı nedir? Ücretsiz PUBG nasıl oynanır? İşte detaylar: 

PUBG bedava mı oldu ücretsiz PUBG nasıl oynanır
PUBG bedava mı oldu ücretsiz PUBG nasıl oynanır

 

Webtekno'da yer alan habere göre uzun bir zamandır beklenen ücretsiz PUBG haftası başladı. 9-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekeştirilecek etkinlik boyunca oyuncular, PUBG: Battlegrounds'ı Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilecek. 

Dünyanın en çok oynanan battle royale oyunlarından PUBG hakkında uzun zamandır ücretsiz olacağına dair iddialar ortaya atılıyordu. Hatırlayacak olursanız biz de sizlerle bu iddiaları paylamış, yapımcıların önümüzdeki dönemde yapacağı ücretsiz PUBG haftasından sonra oyunu ücretsiz yapıp yapmayacağına karar vereceğini aktarmıştık.

PUBG bedava mı oldu ücretsiz PUBG nasıl oynanır
PUBG

 

Oyunu hala oynamamış veya satın almamış oyuncuların bir süredir beklediği ücretsiz PUBG haftası başladı. Sadece Steam kütüphanesinde yer alan PUBG için geçerli olacak bu etkinlik, 9-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geçtiğimiz günlerde efsanevi battle royale oyunu PUBG'nin ismi, Krafton tarafından sessiz sedasız bir şekilde değişmişti. Yavaş ancak emin adımlarda marka kimliğini yenilemeye giden oyunun yapımcısı, yeni ismi PUBG: Battlegrounds olarak belirledi. 

Uzun bir süredir PUBG'nin PC versiyonunu ücretsiz yapmayı düşünen ve bir yandan da PUBG'nin yeni oyunu PUBG: New State üzerine yoğunlaşan Krafton, oyun severlerin merakla beklediği ücretsiz PUBG haftasının başladığını duyurdu. Eğer önceki iddialar doğruysa Krafton, ücretsiz PUBG haftasında oyuncuların tepkilerinden yola çıkarak oyunu tamamen ücretsiz yapabilir.

ÜCRETSİZ PUBG NASIL OYNANIR?

Ücretsiz PUBG haftası etkinliğine katılmak isteyen oyuncuların izlemesi gereken yol son derece basit. Bunun için öncelikle buraya tıklayarak Steam'de yer alan PUBG: Battlegrounds'a gitmeniz ve ardından hemen aşağıda yer alan Oyunu Oyna seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Etkinlik bittikten sonra oyuna kaldığınız yerden devam etmek isterseniz, 89 TL'lik ödeme yapabilirsiniz.

Etkinlikle birlikte gelen yeni görev ve ödüller

Görev: Paraşüt ile 600 metre mesafe katedin.Ödül: Kolsuz çita baskılı tişört

Görev: İki objenin kenarlarına tutununÖdül: Alet kemeri (kahverengi)

Görev: 2 defa 'emote' kullanın: Ödül: M16A4 (Bej)

Görev: 200 dakika boyunca hayatta kalın. (Ölüm kamerasından takım arkadaşınızı izlemek de dahil)Ödül: Wrangler Tişört

Görev: Toplamda 300 eşya lootlayınÖdül: Kırmızı Pantolon


 

Yorumlar

Yigitbaba121121 yigitbaba Bana. Lütfen. 960. Uc. Gönderin. Lütfen
YUSUF ÇOOKSEVİYOM