PUBG 11.1 güncellemesi geldi

PUBG 11.1 güncellemesi kullanıcılar için son derece önemliydi.

Google Haberlere Abone ol
PUBG 11.1 güncellemesi geldi

PUBG 11.1 güncellemesi kullanıcılar için son derece önemliydi. Resmi web sitesinde de bahsi geçen bu güncelleme sayesinde silah ve mod yenilenecek. Oyuncuların heyecanını yükseltecek. Bu güncelleme bazı teknik detaylar içeriyor. Öncelikle sezon süreleri değişecek. Bundan sonra sezonlar 60 gün boyunca devam edecek.

Sembolik ödüller ile ilgili de bazı değişiklikler yapıldı. Önceki sezonda aldığınız sembolik ödüller diğer sezon için geçerli olmayacak. Yani sadece aynı sezon içerisinde kullanıma açık hale gelecek. Ayrıca araç görünümleri dereceli ödül kategorisinden çıkartıldı.

Bu oyunda platinyum ve üzeri rütbe alanlar için bazı farklı amblem türleri geliyor. Bu amblemlerin animasyonlu olması bekleniyor. Ayrıca Promo haritası yeniden canlanıyor. Bu harita ile birlikte yeni dengeler oluşacak gibi görünüyor. Diğer haritalar olan Haven ve Karakin ise geri planda kalacak.

PUBG oyuncuları genellikle açık arazide savaşma konusunda zorluk yaşıyordu. Buralarda siper alabilecek yer sayısı son derece azdı. Yeni gelen güncelleme ile birlikte ek koruma nesneleri ayarlanacak. Bu sayede boş arazilerde çarpışmalar daha heyecanlı hale gelecek.

Yeni güncelleme ile birlikte silahların verdiği hasar oranında yükselme yaşanacak. Böylece silahların çok daha fazla karşı tarafı yıpratacak türden olacağı ortaya çıktı. Tüm bu güncellemeler kısa bir süre içerisinde oyunculara dağıtılacak. PUBG güncellemeleri ile ilgili takipte kalın.

Yorumlar