Saadet Partili Ağbağ'dan AK Partililere hakaret

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağbağ, AK Parti'ye oy veren halkın yarısına hakaretlerde bulundu. Ağbağ, AK Parti'ye oy verenler için, "Narkozlanmış, gözü körelmiş, farklı galaksilerde yaşıyorlar" şeklinde ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partili Ağbağ'dan AK Partililere hakaret

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

AK Parti yönetimi ve tabanının Saadet Partisi'ne uzattığı ittifak eli parti yönetimi tarafından hiçbir somut gerekçe gösterilmeden geri çevrilirken, parti yönetiminden AK Parti'ye oy veren vatandaşlara hakaretler de gelmeye başladı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağbağ, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu oldu. Ağbağ, AK Parti'ye oy vermiş Türkiye'nin yarısı için "Gözü körelmiş, narkozlanmış. Neyi alkışladığını çok bilmiyor. Onlarla aynı galakside yaşamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Saadet Partili Ağbağ, Ak Parti tabanı içerisinde bir kitlenin, ne söylendiğini anlamadığı halde, Cumhurbaşkanı Erdoğan söylüyor diye alkışladığını ileri sürerek şunları söyledi: "Ak Parti tabanı içerisinde bir kitle var, gözü körelmiş, Erbakan hocanın tabiriyle narkozlanmış. Neyi alkışladığını çok bilmiyor. Reis dedi diye alkışlıyorlar. Tuvalet 1 milyondu, 1 liraya düştü diyor adam alkışlıyor, neyini alkışlıyorsun bunun? O kitleye bir şey anlatmak bugünkü şartlarda mümkün değil. Kilitlenmiş, orası kopmuş, onlarla ayrı galaksilerdeyiz, onlarla aynı galakside yaşamıyoruz. Ama meseleleri akleden, kaygı duyan, Ak Partili olsa bile, Ak Parti'nin yönetiminde milletvekili, belediye başkanı olan çok ciddi kitle var ve bizimle temas içindeler. Temel bey bizim dile getiremediğimizi dile getiriyor diyorlar. Önümüzdeki seçimlerin, 3 Kasım seçimlerine benzer bir hava doğuracağı kanaatindeyim. 99 seçimlerinde DSP yüzde 21 oy aldı, 2002 seçimlerinde ise yüzde 1 oy aldı. Saadet Partisi işini düzgün yaparsa Ak Parti'nin hayatının en büyük siyasi şokunu yaşatacak şekilde sonuç çıkacak. Ak Parti çok büyük bir kopuş yaşayacak."

Yorumlar

cem tam densizin teki saadete yakışmıyan bir adam