Kendi genel başkanından utanıp onu İstanbul'a sokmayan CHP'den Bahçeli'ye 'mitil' sorusu

Kendi Genel Başkanından utanıp onu İstanbul'a sokmayan CHP, AK Parti'nin Bahçeli'den utandığını, onu İstanbul'a sokmadığını ileri süren açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kendi genel başkanından utanıp onu İstanbul'a sokmayan CHP'den Bahçeli'ye 'mitil' sorusu

İstanbul seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstanbul'dan uzak tutan CHP yönetimi, Cumhur İttifakı'nın bozmak için kendi ayıbıyla saldırıya geçti. CHP'li Özgür Özel, AK Parti'nin Devlet Bahçeli'den utanarak onu İstanbul'a sokmadığını ileri sürdü. Ancak kendi partisinin Kılıçdarıoğlu'nu İstanbul'dan uzak tutma kararını ise görmezden geldi.

Özgür Özel, Bahçeli'yi hedef alan açıklamalarında şunları söyledi: "Seçimlere sayılı günler kaldı Sayın Bahçeli, Mitili İstanbul'a atmaktan sizi alıkoyan nedir? Size kim söyledi? Kim dedi ki 'İstanbul'a gelirsen zarar verirsin?' Bu nasıl ittifak ki ittifak ortağınız sizden utanmaktadır. Sizi, seçimi kaybettirecek etkide görmektedir. Sayın Bahçeli, madem İstanbul seçimi terör örgütlerinin arzuladığı bir seçimdir, siz de çok milliyetçisiniz, gelip burada mücadele versenize. Peki, ittifak ortağının 'Sokağa çıkma. İstanbul'a ayak basma' dediği, propagandanın bir parçası olma' dediği birisi, bunu içine nasıl sindirmektedir? İbretle takip ediyoruz. Gerçek milliyetçiler, yolunu çoktan MHP'den ayırdılar. Bu yönetim anlayışı sadece MHP'lileri değil, hepimizi utandırmaktadır. Bu zehirli dil, akıl alır gibi değildir."

chp

Yorumlar