'İftira'nın bedeli 1 milyon 369 bin lirayı hesaba yatırdı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Man Adası Belgeleri' diyerek grup toplantısında salladığı kağıtların bedeli ağır oldu. Kılıçdaroğlu, milletvekillerinden topladığı 1 milyon 369 bin lirayı iftira attığı isimlerin hesabına yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
'İftira'nın bedeli 1 milyon 369 bin lirayı hesaba yatırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptığı iftirasını atmıştı.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 2 ayrı tazminat davasında ödemeye mahkum edildiği tazminata karşılık 460 bin 435 lira teminat bedelini daha İstanbul 3. İcra Dairesi'ne yatırdı.

Daha önce yatırdığı 3 ayrı davanın bedeli ile birlikte Kılıçdaroğlu'nun teminat olarak icraya yatırdığı tutar, toplam 1 milyon 369 bin 788 liraya ulaştı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinin 5 ayrı tazminat davasına ilişkin hükümleri onaması halinde, Kılıçdaroğlu'nun yatırdığı teminat bedelleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına ödenecek.

Kılıçdaroğlu'nun tazminatları ödemekte zorlanması sonrası CHP'li vekillerin maaşından 3 ayda bir 5 bin lira kesinti yapılması kararlaştırılmıştı.

Yorumlar