Erdoğan kurmaylarıyla seçimi değerlendirdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan kurmayları ile birlikte AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda 31 Mart yerel seçimleri değerlendirme toplantısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan kurmaylarıyla seçimi değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

KURMAYLARINI İL BAŞKANLIĞINDA TOPLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak, saat 14.30 sıralarında Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı'na geldi. Erdoğan'ı burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Binali Yıldırım, Mehmet Özhaseki, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile ilçe belediye başkanları karşıladı. Erdoğan basına kapalı olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili AK Parti'den fotoğraf paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda kurmayları ile yaptığı toplantıda seçim sonuçlarını değerlendirdiği belirtildi.

Yorumlar