Erdoğan'dan Sırp mevkidaşına bisiklet hediye etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret düzenlediği Belgrad’da Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksander Vuçiç'e, özel tasarım bisiklet hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Sırp mevkidaşına bisiklet hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret düzenlediği Belgrad'da Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksander Vuçiç'e, özel tasarım bisiklet hediye etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna temaslarının ardından geldiği Sırbistan'da ziyaretlerine devam ediyor. Dün Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksander Vuçiç tarafından resmi törenle karşılanan Erdoğan, Vuçiç ile daha sonra ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirmişti. İş Forumu'nda iş adamlarına seslenen Erdoğan daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulundu. Temasları kapsamında Bayraklı Cami'yi ziyaret eden Erdoğan, din adamları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sevgi gösteriyle karşılaşan Erdoğan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Camiyi gezen Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan temasları kapsamında Belgrad'da açılan Simit Sarayı'nı da ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bakanların yanı sıra Sırp mevkidaşı Vuçiç de eşlik etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarında kendisine eşlik eden Aleksander Vuçiç'e, titanyum kadrolu özel tasarım bisiklet hediye etti.

Yorumlar