Bahçeli: İstanbul'da seçimler yenilenmeli

MHP'nin İstanbul'da seçimlerin yenilenmesinde yana olduğunu söyleyen Genel Başkanı Devlet Bahçeli " YSK'nın haklı ve meşru itirazları hukuka uyguna şekilde değerlendirmesi millî beklentidir." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli:  İstanbul'da seçimler yenilenmeli

İstanbul seçimleri ile ilgili açıklama yapan Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul’da seçimlerin yenilenmesinden yanadır. Yüksek Seçim Kurulu’nun vereceği (kesin) karar uzadıkça doğal olarak spekülasyonlar çoğalmakta, karşılıklı atışma ve anlaşmazlıklar çığırından çıkmaktadır. Almanya eski Cumhurbaşkanı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne heyecanla, mal bulmuşu mağribi gibi gerçekleştirdiği zamanlama itibariyle manidar ziyareti, ilişki ve irtibatlar hakkında sağduyulu her insanımıza ipucu vermektedir"ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI MESAJI

Bahçeli açıklamalarının devamında şu ifadelerini kullandı:

31 Mart seçimlerinden de güçlenerek çıkan Cumhur İttifakı Türkiye’yi geleceğe taşımalıdır. Bizim temel tercihimiz, milli ve stratejik hedefimiz budur. Başka ittifak arayışlarına kuşkusuz ihtiyaç yoktur. Kaldı ki buna gerek de olmayacaktır.MHP’ye küstahça eyalet hatırlatması yapan, Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler arasına nifak sokmak için mücadele eden dönek ve köksüzlerin FETÖ ve PKK’yla aynı kareye girmeleri rezalettir, hezimettir.Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel tercihi Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılması doğrultusundadır.

Yorumlar

ihsan halkın huzuru için hak yerini bulması için seçimler yenilenmeli