AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

- "Kudüs bizim göz bebeğimiz, ümmetimizin ilk kıblesi. Kudüs'e laf söyleyenler, göz dikenler, bilsinler ki ümmetin vereceği çok büyük bir cevap vardır. Biz ümmet olarak güçlü bir ses çıkartmak zorundayız"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

BURSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Kudüs bizim göz bebeğimiz, ümmetimizin ilk kıblesi. Kudüs'e laf söyleyenler, göz dikenler, bilsinler ki ümmetin vereceği çok büyük bir cevap vardır. Biz ümmet olarak güçlü bir ses çıkartmak zorundayız." dedi.

Çalık, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenen "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları: Bursa'yı Dinliyoruz" toplantısında yaptığı konuşmada, Kudüs'ün ümmetin ilk kıblesi olduğuna dikkati çekti.

Uluslararası güçlerin bugün yeniden Ortadoğu ve İslam coğrafyasını gözyaşlarına boğmak istediğini vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:

"Kudüs bizim göz bebeğimiz, ümmetimizin ilk kıblesi. Kudüs'e laf söyleyenler, göz dikenler, bilsinler ki ümmetin vereceği çok büyük bir cevap vardır. Biz ümmet olarak güçlü bir ses çıkartmak zorundayız. Bizim en büyük hassasiyetimizin Kudüs olduğunu herkesin bilmesi lazım. Bunu bugün diriliş şehrinde özellikle anlatmak istiyorum. Türkiye ve tüm ümmetten çıktığı gibi biliyorum ki Bursa'dan da Kudüs için büyük bir ses çıkacaktır."

Programın devamı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Yorumlar