Pınar Gültekin Neden Öldürüldü?

Pınar Gültekin neden öldürüldü, genç kızın ölümünün ardından sıkça dile getirilen konular arasında yer alıyor. İşte Gültekin'in ölüm nedeni:

Google Haberlere Abone ol
Pınar Gültekin Neden Öldürüldü?

İstanbul'dan Muğla'ya üniversite okumaya giden Pınar Gültekin, henüz okulunu tam olarak bitiremeden ölüm haberi geldi. Pınar Gültekin'in bir bağ evinde vahşi bir şekilde öldürülerek cesedinin yok edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Peki, Pınar Gültekin'i kim neden öldürdü? 

27 yaşındaki Pınar Gültekin, İstanbul'da tekstil işi yapan iş adamı Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldüğü yetkili merciler tarafından belgelendirilmiş durumda. 

Katil zanlısı Avcı, Gültekin'i neden öldürdüğüne ilişkin önce çelişkili ifade verdi.

Verdiği ilk ifadede, Pınar'ın kendisinden sık sık para istediğini, evli olduğu için, aralarındaki yasak ilişkiyi eşine anlatmakla tehdit ettiğini, bu nedenle yaşadıkları tartışma esnasında Pınar'ı öldürdüğünü ileri sürmüştü. 

Ancak daha sonra polisin dikkatli soruşturmasıyla Pınar Gültekin'in gerçekte neden öldürüldüğü ortaya çıktı. Çünkü katil zanlısı polisin dikkatli soruları karşısında dayanamayarak gerçekleri itiraf etti ve Gültekin'i neden öldürdüğünü açıkladı. 

İşte Pınar Gültekin'in gerçekte ölüm nedeni: 

Katil zanlısı Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin ile yasak ilişki yaşadıklarını, ancak Pınar'ın bir süre sonra kendisinden ayrılmak istediğini, bunu kabullenemediği için ise karşı çıktığını söyledi. Avcı ifadesinde, Pınar'ı son kez konuşmak için Muğla'daki çiftliki evine davet ettiğini, buradaki konuşmalar esnasında, Pınar'ın yeni bir sevgilisi olduğunu öğrendiğini, bu nedenle kıskançlık krizine girerek onu öldürdüğünü söyledi.

Pınar henüz 27 yaşındaydı. Ailesi İstanbul'da oturuyordu. Kendisi ise üniversitenin son sınıfında okuyordu.

Cesedi yakıldıktan sonra bir varile konmuş, üzerine de beton dökülmüştü. Teşhis edilmesi imkansız hale gelen cesedin DNA yöntemiyle teşhis edilmesinden toprağa verildi.

Gültekin'i öldürdüğünü itiraf eden Cemal Metin Avcı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

CENAZESİ MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Gültekin, memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Pınar Gültekin’in cansız bedeni, Adli Tıp’taki işlemlerinin ardından dün ailesine teslim edildi ve cenaze aracı ile memleketi Bitlis'in Hizan ilçesi'ne getirildi. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, geçen 16 Temmuz’da kaybolmuş, ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis tarafından arama çalışması başlatılmıştı.

Pınar'ın cenazesi ilk olarak Hizan Merkez Camii'ne getirilerek burada cenaze namazı kılındı. Pınar'ın tabutu ise kadınlar tarafından taşındı.

Pınar’ın tabutuna sarılan tülbenti babası Sıddık Gültekin ve Annesi Şefika Gültekin tarafından gözyaşları ile bağlandı.

Cenaze törenine Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Belediye Başkanı Cezail Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmetullah Altun, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Hizan Müftüsü Murat Demir tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Pınar için dualar edildi. Cenaze daha sonra defnedilmek üzere Gayda köyüne götürüldü.

Yorumlar