Pegasus, 'ülke freni patlamış kamyon gibi' yorumunu yapan pilotu kovdu

Pegasus Hava Yolları'na ait uçağın geçtiğimiz gün Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacağı sırada pistten çıkmasının ardından CNN Türk kanalına bağlanan eski savaş pilotu ve Pegasus'un eğitmen pilotu Bahadır Altan, bir anda konuyu Kanal İstanbul ve mega projelere getirmiş ve yayından alınmıştı.

Google Haberlere Abone ol
'Ülke freni patlamış kamyon gibi' demişti, kovuldu

Pegasus Hava Yollarına ait İzmir-İstanbul seferini yapan uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pisten çıkmasının ardından ardından CNN Türk yayınına kazayı değerlendirmek için bağlanan Bahadır Altan, aniden konuyu Kanal İstanbul ve diğer mega projelere getirmiş ve o durumda bile siyaset yaparak ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Kaza yorumunu bırakıp siyaset yapmaya başlayan eski savaş pilotu Bahadır Altan, tepki çeken açıklamalarının ardından yayından alınırken vatandaşlar tarafından ağır eleştiriler almıştı.

KOVULDU

Uçak kazasını değerlendirmesi beklenen Altan, "Ülke olarak bir duralım. Biz hala 3. havalimanındayız, hala kanal açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Deprem bekliyor İstanbul'u. Buna hazırlanalım bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim olmak gerekiyor. Azıcık duralım." ifadelerinin ardından yayından alınmıştı. 

Bahadır Altan daha sonra Pegasus Hava Yolları tarafından işten kovuldu.

HDP'Lİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

 Pegasus'ta pilot eğitmenliği yapan Bahadır Altan'ın HDP'ye yakın bir isim olduğu sosyal medya hesaplarından anlaşılıyordu. Öte yandan Altan'ın daha önce Kandil operasyonlarını eleştirmiş ve Mehmetçik'i terörist kıyafeti giyerek köyleri basmakla suçlamıştı. Altan aynı zamanda Hava Kuvvetleri'nde savaş pilotluğu yapmış eski bir albay.

Yorumlar