Peak TV Reklamı olay oldu? Peak nedir? Peak ne işe yarar? Peak jobs

Peak ajansı TV'de yayınladığı Reklam ile olay oldu. Takım arkadaşı arayan Peak jobs Peak nedir? Peak ne işe yarar? Peak jobs

Google Haberlere Abone ol
Peak TV Reklamı olay oldu? Peak nedir? Peak ne işe yarar? Peak jobs

Peak nedir? Peak ne işe yarar? gibi sorunun yanıtı burada. PEAK, neredeyse tüm TV kanallarında aynı anda reklamlarda gösterilince merak konusu oldu. PEAK Games’in reklamı tüm TV kanallarında yayımlandı. peak.com’un resmî internet sitesinde, kuruluş kendisi hakkında bilgi veriyor. ”Hoş geldin” başlığı ile hakkında bilgi verilen PEAK’ın İstanbul’dan bir takım olduğu öğrenildi. 8 yıl önce Türkiye’den dünyaya uzanan bir teknoloji şirketi olma hayaliyle yola çıkan PEAK, dünyaya etki edecek ürün ve teknolojilerin yaratılması için yola koyuldu.

İşte PEAK’ın sitesindeki o yazı:

Hoş geldin!
Biz bir takımız, İstanbul’dan.

Yolculuğumuz 8 yıl önce, Türkiye’den dünyaya uzanan bir teknoloji şirketi olma hayaliyle başladı.

Takım olmayı ve gelişmeyi her türlü başarının önüne koyarak ilerledik. Dünyaya etki edecek ürün ve teknolojilerin ancak bu anlayışla yaratılacağına inandık.

Sanal Çadır Açıldı! Seçili tekstil ürünlerinde %70'e varan indirimlere ek sepette ekstra %10 indirim!
performanceNative
Bugün, dünyanın en büyük mobil uygulama geliştiricilerinden biriyiz. Ürünlerimiz 193 ülkede, 300 milyondan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Hayallerimiz ise bunun çok daha ötesinde.

Milyarlarca insanın hayatına dokunan teknolojiler geliştirmek ve dünyayı değiştirmek için takım arkadaşları arıyoruz.

İşte bu nedenle sana ulaşmak istedik. Bizim için tecrübelerinin değil, hayallerinin büyüklüğü önemli.

Seni sonuna kadar destekleyen bir ekibin olsun istiyorsan, tanışalım.

Free Download WordPress ThemesDownload Nulled WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes FreeDownload Best WordPress Themes Free Downloaddownload udemy paid course for freedownload karbonn firmwareFree Download WordPress Themeslynda course free download
 

Yorumlar