Paylaş Benimle neden yok, bitti mi?

Paylaş Benimle neden yok, bitti mi, artık yayınlanmıyor mu soruları programın hayranları tarafından merakla soruluyor. Mağduriyet konusunda ün yapmış kadınların konuştuğu program yaz aylarında ilgiyle takip ediliyordu.

Google Haberlere Abone ol
Paylaş Benimle neden yok, bitti mi?

Yaz aylarında ilgiyle takip edilen Paylaş Benimle neden yok, bitti mi, artık yayınlanmıyor mu? TV8 yayın akışının önceden ilan edilen programında yer almasına rağmen son bir hafta güncellenen yayın akışında Paylaş Benimle programı yok. Peki, Paylaş Benimle neden yok, bitti mi? İşte Paylaş Benimle neden yok hakkında bilgiler:

Gökhan Çınar tarafından sunulan program bu hafta Pazartesi gününden itibaren yayın akışında yer almadı. Her gün saat 11.00-13.00 arasında yayınlanan program artık yayınlanmıyor. 

Paylaş Benimle neden yok, bitti mi?
Paylaş Benimle neden yok, bitti mi?

 

Programın neden yayınlanmadığı konusunda bütün kanallarda olduğu gibi herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Gökhan Çınar konuyla ilgili ipucu sayılabilecek bir açıklamada bulundu.

Çınar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada Katarsis'i etiketleyerek, "Yeni Sezona Doğru" mesajını paylaştı.

Bu da Çınar'ın "Paylaş Benimle" yerine "Katarsis" ile yeni sezonda yola devam edeceği anlamına geliyor.

Ancak programın yazlık sezona göre çekildiği ve sadece yaz aylarında yayınlandığı tahmin ediliyor. Bu nedenle sezonun başlamasıyla birlikte artık programın yerine daha çok izlenen programların tekrarı yayınlanmaya başladı. 

PAYLAŞ BENİMLE SUNUCUSU GÖKHAN ÇINAR KİMDİR?

Programın sunucusu Gökhan Çınar 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi’nde Burslu olarak tamamladı, yüksek lisansını 2006 senesinde Maltepe Üniversitesi’nin Klinik Psikoloji bölümünde tamamladı.

Lisans eğitimi boyunca, yüksek lisans eğitimi devam ederken ve eğitimi tamamlandıktan sonra Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde psikoz ve nevroz servislerinde stajını ve psikolog olarak çalışmalarını sürdürdü.

Türk Psikologlar Derneği’ne üye olan Gökhan Çınar, alanda çalışmalarına devam ederken, yüksek lisans tezi olarak “Mesleki Adanmışlık” konusunda kapsamlı bir araştırma yaptı ve yüksek lisansını tamamladı.

Yetişkin, Ergen ve Çocuk Objektif/Projektif Testler eğitimini alan Gökhan Çınar, birçok dikkat, kişilik, zeka, algı ve gelişim testinin uygulamasında kendini geliştirdi.

Bunlarla birlikte, “Teoriden Pratiğe Psikodinamik Yaklaşımlar” eğitimini aldı. Türk Psikologlar Derneği’nde aldığı Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi’nin ardından üç yıl Dr. Çağla Gülol ile bu yaklaşımda süpervizyon çalışmalarına devam etti.

Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden aldığı EMDR eğitimi ile alandaki çalışmalarına devam eden Gökhan Çınar, 2014-2018 yılları arasında Geştalt Terapi Derneği’nde Prof. Dr. Ceylan Daş tarafından verilen 4 yıllık Geştalt Terapi Eğitimi’ni ve yaşantı gruplarını tamamladı. Bu dönemde yetişkin ve ergen psikoterapisti olarak alanda çalışmalarına devam etmektedir.


 

Yorumlar