Parlak bir cilt için altın değerinde öneriler

Yaz tatilinde güneş ışınlarından olumsuz etkilenen ve yıpranmış ciltlerin temizlenmesi ve parlak bir cilt için gerekli olan öneriler şöyle:

Parlak bir cilt için altın değerinde öneriler - Sayfa 1

Cildin sağlıklı olması demek parlak ve canlı olmasını gerektirir. Mat bir cilt mutlaka sorun içerir. Peki parlak cilt için hangi yöntemler uygulanmalıdır? Parlak cilt için uygulama tarifleri nelerdir?

Parlak bir cilt için altın değerinde öneriler - Sayfa 2

Bir takım çevresel etkenler, sigara, kirli hava, kir, toz, duman, yetersiz beslenme, yeterli su içmemek, alkol ve kahve gibi bir takım alışkanlıklarla beraber cilt solgunlaşarak cansız ve mat bir görünüme sahip olur.

Parlak bir cilt için altın değerinde öneriler - Sayfa 3

Cildin daha parlak olması ve canlılığını kazanması için özellikle iyi ve dengeli beslenmek şarttır. Cildin esnek dokusunu korumak için de düzenli olarak bakım yapılması gereklidir. Sigara ve alkol gibi alışkanlıklar; cildin erken yaşlanmasına neden olarak kırışıklıkların artmasına ve solgun bir yapıya sahip olmasına neden olur. Bu tür kötü alışkanlıkların bırakılması cilde yapılacak en büyük iyiliktir.

Parlak bir cilt için altın değerinde öneriler - Sayfa 4

Cildin düzenli temizliğinin yapılması ve bakım ürünleri ya da doğal cilt bakım destekleri ile yenilenmesi sağlanmalıdır. Cilt tipine uygun cilt bakımı yapılması önemlidir. Ona göre hareket etmek cildin ne istediğini bilmek için gereklidir.