Parlak bir cilt için Afrika Siyah Sabunu

Cilt sağlığında doğal ürünlerin yeri hiç değişmez. Parlak ve siyah noktalardan arınmış bir cilt için bir önerimiz var: Afrika Sabunu

Google Haberlere Abone ol
Parlak bir cilt için Afrika Siyah Sabunu

Bakımlı kadınların cilt parlaklığı için kullandıkları yöntemlerin başını doğal ürünler çeker. Cilt sorunlarından biri olan siyah noktalarla baş etmek pek kolay değildir. Siyah noktalardan arınmış parlak bir cilt için doğal bir yöntem Afrika Siyah Sabunu. Afrika Siyah Sabunu bitkiler ve ağaç kabuklarından elde edilir. Diğer adı da Anago'dur. 

Afrika Siyah Sabunu antibakteriyel ve antifungal özelliğe sahiptir. Gözenekleri tamamen temizler ve parlaklık kazandırır. Özellikle sivilce sorunu olan ciltlerde etkilidir. Genellikle kadınlar tarafından tercih edilen Afrika siyah sabunu erkeklerde de traş losyonu olarak kullanılmaktadır.

Her yaşta kullanıma uygundur. Uzun süreli kullanılması sakıncalıdır, cilt kuruluğuna sebebiyet verebilir.

Afrika Siyah Sabunu Faydaları

  • Sivilceler
  • Gözenek tıkanıklığı
  • Egzama
  • Sedef
  • Siyah noktalar
  • Saçlarda da kullanımı yumuşaklık verir

Afrika Siyah Sabunu İçeriği

İçeriğinde güneşte kurutulmuş hurma yaprakları, kavrulmuş sinir otu kabukları, kakao tozu ve shea yağı mevcuttur. Özel pişirme teknikleri uygulanan sabun, rengini sinir otunun kavrulması ile elde edilir. Tamamen doğal yöntemlerle katkı maddesi olmadan yapılan sabun bir çok cilt rahatsızlığına iyi gelmektedir.

Sabunun tamamen antibakteriyel olmasından dolayı cilt gözeneklerini çok iyi bir şekilde temizlemektedir. Deri gözeneklerini derinlemesine temizlediği için sivilce ve siyah nokta oluşumlarını da kurutup temizler. Doğal Sabun, herkes için uygundur. Bebekler içinde kullanılabilir. İçerisinde bulunan yağlar cildinizi nemlendirerek canlandırır ayrıca cildinizde kesinlikle yağlanma yapmaz. Eğer kuru bir cilde sahipseniz banyo tam size göre bir sabun diyebiliriz. Doğal sabun, düzenli kullanım da siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller.

Afrika siyah sabunu her cilt tipi ve yaş için uygundur. Aşırı kullanımından kaçınılmalıdır. Tahriş edebilir ve cildi kurutabilir. Sabunu kullanırken yada satın alırken dikkatli olmanız gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Afrika Siyah Sabunu satın alırken güvenilir olmasına dikkat etmelisiniz. Sabunu alırken içerdiği maddeleri kontrol etmelisiniz. Bazı kişiler sabunu siyah renge boyayıp öyle satmaktadır. Afrika Siyah Sabunu genellikle kahverengi ve koyu kahverengi tonlarında olmaktadır. Nadiren siyaha dönük renkler olabilir. 

Afrika Siyah Sabunu

Yorumlar