Özkan Prodüksiyon kimindir, sahibi kimdir?

Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı'nın İstanbul adaylarının yapacakları televizyon tartışmasının teknik alt yapı hizmetlerini üstlenen şirket Özkan Prodüksiyon kimindir, sahibi kimdir? İşte Özkan Prodüksiyon şirketiyle ilgili merak edilen bilgiler

Google Haberlere Abone ol
Özkan Prodüksiyon kimindir, sahibi kimdir?

Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile HDP destekli Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun yapacakları televizyon tartışmasında teknik alt yapı hizmetlerini üstlenen şirket belli oldu. İddiaya göre bu hizmeti verecek şirket Özkan Prodüksiyon oldu. Peki Özkan Prodüksiyon kimindir, sahibi kimdir? Vatandaşın aklına ilk gelen sorular bunlar oldu. Çünkü, Türkiye için hayati bir konu olan böyle bir programı üstlenecek şirketin niteliği son derece önemli. Sonhaberler olarak Özkan Prodüksiyon'u sizler için araştırdı. İşte detaylar: 

Özkan Prodüksiyon şirketi başında Tuncay Özkan isminde bir ismin bulunduğu aile şirketidir. Tuncay Özkan, Özkan Prodüksiyonu'nun temellerini 1990 yılında attıklarını belirterek, amaçlarının kesinlikle sadece "para" olmadığını belirterek iş görüşünü ortaya koyuyor. 

Şirket şu ana kadar Fox, TV8, Show TV gibi büyük kanallarda yayınlanan yarışma programları, eğlence programları ve dizilerin birçoğuna imza atmış durumda. 

Özkan Prodüksiyon, 2001 yılından beri Medya sektöründe 350'nin üzerinde TV Yarışma programı, Futbol - Basketbol - Olimpiyat ve Spor Müsabakaları Canlı Yayınları, Dizi , TV Eğlence Programı, Konser, Miting, Açılış Töreni, Konferans, Defile, Reklam Çekimi ve Ödül Töreni projelerinde hizmet vermiş durumda.

Şirket, kendini tanıttığı yazısında şu ifadelere yer veriyor: 2000 yılından beri faaliyet göstermekte olan Özkan Prodüksiyon, yerli ve yabancı pek çok önemli projeye imza atarak günümüzde yayıncılık sektörünün lider kuruluşu haline gelmiştir. Kuruluşumuz, konusunda üst seviyede eğitim ve deneyime sahip olan kadromuz ile yurt içinde ve yurt dışında teknik işletme, teknik prodüksiyon, teknik personel, danışmanlık ve her türlü tv & radyo yayıncılığı prodüksiyon hizmeti vermektedir. Geçmişten günümüze gelişen ve kendini yenileyen teknoloji ile, yayıncılık ve hizmet sektöründe çok daha geniş alanlara ulaşmayı kendine hedef edinmiştir.

Şirketin yaptığı işler arasında: Özkan OB VAN Naklen Yayın Araçları, Teknik Ekipman ve Teknik Personel, Danışmanlık, Özkan Prodüksiyon projelerde kullanılmak üzere uzman teknik ekibi ile beraber Kamera, Steady Cam, Jimmy Jib, Tele, Geniş açı ve Pedestal kiralama hizmetleri sağlamaktadır. Özkan Prodüksiyon Medya sektöründe yerli ve yabancı kuruluşlara teknik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Özkan Prodüksiyon tarafından yapımı üstlenen program ve dizilerden bazıları şunlardır: 

Söz dizisi - Star TV

Yaparsın Aşkım - Fox TV

Milyonluk Resim - Fox

Big Brother Türkiye - Star

Popstar - Kanal D

Bir Milyon Canlı Para - Show TV

Ben Bilmem Eşim Bilir - Kanal D

Var mısın yok musun? - Show Tv

Paramparça - Star

Canım Ailem - Atv

Muhteşem Yüzyıl Kösem - Fox

Yorumlar