Özgür Özel, Hulusi Akar'a hakaretlerine devam ediyor

TBMM Genel Kurulu'nda Hulusi Akar'a yönelik haddini aşan ifadeler kullanarak tepkileri üzerine çeken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bir kez daha Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yönelik hakaret içeren ifadeler kullandı. Özgür Özel, 15 Temmuz gazisi Akar'ı küçümsemek için, "Atanmış savunma teknisyeni" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel, Hulusi Akar'a hakaretlerine devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'la tartışan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösterdi. Erdoğan, "Bunlar kalkıp da kabinemizin Milli Savunma Bakanı'na bu şekilde saldırabilme edepsizliğini yapmışlardır. Bunlara gerekli dersi tabii ki yargıda vermek durumundayız. Vereceğiz de. Çünkü bunlar ancak o dilden anlarlar. Önce tazminat, sonra ceza…" dedi.

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Özgür Özel, bir kez daha 15 Temmuz gazisi Hulusi Akar'ı küçümseyen ve onu tahkir eden ifadeler kullandı. 

Hakkında Milli Savunma Bakanı Akar'a hakaretten suç duyurusunda bulunulan ve tazminat davası açılan Özgür Özel, "Ben dördüncü kez milletvekili seçilmişim. Bir atanmış savunma teknisyeni çıkacak CHP grubuna parmak sallayacak. O parmağı ona sallatmazlar, onun seçilmişlere karşı had bildirme hakkı yoktur."

Yorumlar