Özbek'ten Messi ve Neymar açıklaması!

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, kulüp televizyonunda gündemi değerlendirdi. Transfer çalışmalarına dair önemli bilgiler veren Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin başına getirilen yeni ismi de açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Özbek'ten Messi ve Neymar açıklaması!

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:
"ATACAĞIMIZ ADIMLARI GENEL KURULA SORACAĞIZ"
Bu haftasonu yapılacak Mali Genel Kurul, yönetimimizin talebi üzerine yapılacak. Bunu niye istedik? Ben geçtiğimiz dönemde başkan yardımcısıydım. Kulübün durumunun fotoğrafını o dönemde de çekmiştim. Kısa bir dönemdi bu. Seçime hazırlık dönemiydi. Ama şimdi biz buraya 3 yıllığına geldik. Genel Kurul bize yüzde 70 oy desteği verdi. Bu yüzden sorumluluğumuz daha büyük. Dolayısıyla biz yapacağımız her şeyi genel kurula sormak istiyoruz, atacağımız adımları onay alarak atmak istiyoruz. Bizim birçok bankaya borcumuz var. Temlikler var. Borçların yapılandırılması lazım. Daha önce yaptığımız anlaşmaları bugünün koşullarına revize etmek için onay istiyoruz.  Borçların yeniden yapılandırılmasını gündeme getireceğiz.
"GAYRİMENKULLERİN SATIŞI SÖZ KONUSU DEĞİL" Galatasaray'a yeni kaynaklar yaratmak istiyorum. İstediğim yetkilerin bir bölümüne bu da dahil... Ancak gayrimenkullerin satılması kesinlikle söz konusu değil. Hatta yeni gayrimenkuller kulübe kazandırmak istiyoruz. Ben seçim döneminde Genel Kurul'a verdiğim sözün peşindeyim Her adımı size soracağım dedim. Sadece bunu yapıyorum. Bu Genel Kurulları da tekrarlayacağım. Çünkü biz emnaeti taşıyoruz. Bu emanetin asıl sahibi de Genel Kurul'dur. "KISKANILACAK BİR SÜREÇ YAŞADIK" Geçtiğimiz sezon bir seçim, iki teknik direktörle 4. yıldızı taktık, iki kupa kazandık. Bu kıskanılacak bir süreç. Birçok kulüp başkanını bile değiştirdi. Bu başarılar Galatasaray kulübünün ne kadar sağlam bir temele sahip olduğunu gösterir. "TRANSFERLER RAPORLARA GÖRE" Biz her transferi teknik heyetin raporlarına göre yapıyoruz. Bilal transferi de gündemde çok kaldı. Ama raporlar çok iyiydi. Biz de tarnsfer ettik. Sabri ve Bilal hakkında yapılan tenkitler bence maksatlıydı.




"PODOLSKI'DEN SONRA MESSI VE NEYMAR'I DA GALATASARAYLI YAPABİLİRİZ!" Podolski Galatasaray'a yakışan bir oyuncudur. Onu çok önceden de izliyorduk. Dünya devi Almanya ve Hollanda'nın 10 numaraları bizde... Geriye iki ülke kalıyor. Belki de ilerleyen günlerde Brezilya ve Arjantin'in 10 numaraları Messi ve Neymar'ı da bu forma altında görebiliriz. "ARTIK YAŞLI BİR TAKIMIZ" "Biz her önümüze geleni transfer etmeyeceğiz" dedik, bu da tenkit ediliyor. Çok transfer yapıyoruz onlar da eleştiriliyor. Ama biz transferde dikkatli davranıyoruz. Türkiye ve Avrupa'da bizi başarıya ulaştıracak oyuncuları alacağız. Takımımız artık yaşlandı. Yaşlı bir omurgaya sahibiz. Genç oyuncuları da kadromuza katacağız." "SNEIJDER KALACAK" Sneijder, dünyaca ünlü bir yıldız. Hollanda'nın 10 numarası. Biz onu bıakmayı hiç düşünmedik. Onun futbolu Galatasaray'da bırakmasını istiyoruz. Sneijder de burada olmaktan memnun. O bizim 10 numaramız olmaya devam edecek. "KARDEŞİM MEHMET ÖZBEK'İ FLORYA TESİSLERİ'NİN SORUMLUSU YAPTIM" Mehmet Özbek benim kardeşim. Onun Galatasaray'da ne görev yaptığının sorulması normal. Galatasaray'a hizmet etmek zaten bizim ailemizin bir geleneği. O da görev almaktan memnun oldu, onur duydu. Mehmet Özbek de ben görevi devrettikten sonra kardeşime tüm işleri emanet ettim. Geçen dönemde ben Florya'ya fazla gidemiyordum. Çünkü oradan sorumlu birçok isim vardı. Ama gitmeye başlayınca bazı eksikleri gördüm. Hiç yenilenmemiş. Genç takım yerlerinde suyu açınca kahverengi akıyor. A takımının çalıştığı yer bile yakışmıyor. Ben de bunları fotoğrafladım ve Genel Kurul'a götürdüm. Mehmet Özbek'i de Florya'daki tesislerin yenilenmesinden sorumlu tuttum.

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar