Öykü Gürman kimdir? Öykü Gürman nerelidir, kaç yaşında, eşi kim, kiminle evli?

TRT 1'de yayınlanan "Sen Türkülerini Söyle" isimli yarışmanın jüri heyeti arasında Öykü Gürman da yer alıyor. Gürman'ı görenler özel hayatıyla ilgili çeşitli soruların cevaplarını merakla arıyor. Peki, Öykü Gürman kimdir? Öykü Gürman nerelidir, kaç yaşında, eşi kim, kiminle evli?

Google Haberlere Abone ol
Öykü Gürman kimdir? Öykü Gürman evli mi, eşi kim?

Öykü Gürman kimdir, kaç yaşında, nerelidir? ATV Ramazan ayına özel yepyeni bir programla ekranlara geldi. Gündüz kuşağı programı 'Evde Biz Bize' hafta içi her gün saat 14:00'e izleyici ile buluşuyor. Evde Biz Bize sunucuları merak edildi. EvdeBiz Bize sunucuları Öykü Gürman ve Ferdi Kurtuldu kimdir, nereli, kaç yaşında? Bizde sizler için Evde Biz Bize sunucuları hakkında merak edilenleri derledik. 

ÖYKÜ GÜRMAN KİMDİR? 

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuş, Türk pop ve flamenko şarkıcısı ve oyuncudur. Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak özgün bir müzik tarzı geliştiren sanatçı, aynı zamanda oyunculuk kariyeriyle de tanınmaktadır​​.

MÜZİKAL BAŞLANGIÇ VE "ÖYKÜ VE BERK" DÖNEMİ

Öykü Gürman, müzikal kariyerine 2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile kurduğu "Öykü ve Berk" adlı grubu ile başladı. Grup, "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısı ile YouTube üzerinden büyük bir tanınırlık kazandı ve bu şarkı Mayıs 2008 itibarıyla 10 milyon 800 bin kez izlendi. İlk albümleri "Kısmet"te toplam 10 şarkı yer aldı ve bu şarkılar arasında türküleri flamenko ile harmanladılar​​.

SOLO MÜZİK KARİYERİ VE ALBÜMLERİ

2010 yılında "Öykü ve Berk" grubunu sonlandıran Gürman, solo müzik kariyerine adım attı. Solo kariyerinde "Bir Başka" (2011), "Rüya Bitti" (2015) gibi albümler ve birçok single çalışması yayınladı. Bu tekliler arasında "Nem Alacak Felek Benim" (2014), "Düşün Beni" (2018), "Ay Işığı" (Koliva ile) (2019), "Deniz Gözlüm" (2020) gibi eserler bulunmaktadır​​.

OYUNCULUK KARİYERİ VE ROLLERİ

Oyunculuk alanında da kendini gösteren Öykü Gürman, 2004 yılında "Türkü Filmi" ile oyunculuk kariyerine başladı. Ardından "Panzehir", "Urfalıyam Ezelden", "Aşk Zamanı", "Sen Anlat Karadeniz" gibi dizi ve filmlerde çeşitli roller üstlendi. En son "Alparslan: Büyük Selçuklu" ve "Bandırma Füze Kulübü" gibi yapımlarda yer aldı ve 2023 yılında "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının jüri üyesi oldu​​.

Öykü Gürman, hem müzik hem de oyunculuk alanlarında önemli başarılara imza atmış bir sanatçıdır. Kendine has müzik tarzı ve çeşitli dizi/film rolleriyle Türk sanat dünyasında öne çıkan bir isim olmuştur. Müzik ve oyunculuk alanlarındaki çalışmaları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

EVDE BİZ BİZE FERDİ KURTULDU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Ferdi Kurtuldu, 1980 yılında doğdu.

Aslen İstanbulludur. Asıl mesleği tiyatro, sinema ve dizi, film oyunculuğudur.

İzleyiciler tarafından, 'Emret Komutanım' dizisinde oynadığı karakter olan 'Jumbo Gökhan' olarak da bilinir. Ferdi Kurtuldu 40 yaşında.

2012 yılında evlendi. Eşi Yasemin Kurtuldu'dur. Bir oğlu vardır.

Biz Bize Evde Ferdi Kurtuldu kimdir, nereli, kaç yaşında

 

Yorumlar