T-Roc 2019 fiyatı

Volswagen SUv ailesinin üyesi T-Roc satışa sunuldu. 2019 T-Roc fiyatı 192 bin TL'den satışa sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
T-Roc 2019 fiyatı

Volkswagen SUV ailesinin en yeni ve küçük üyesi T-Roc, satışa sunuldu. Adını İngilizce “kaya” anlamına gelen “Rock” kelimesinden alan araç, 192 bin TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatına sahip.
T-Roc, dışarıdan bakıldığında zarif ve sportif boyutları, içerideyse fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. Bu kompakt SUV, 11 farklı gövde rengi, 4 farklı tavan renk kombinasyonuyla alınabiliyor. Aracın düşük ağırlık merkezi, yol tutuşunu artırırken T-Roc’un daha sportif görünmesini sağlıyor. T-Roc’un dış hatlarına uygun tasarlanan iç mekanda, SUV hissinın yanı sıra modern çizgiler dikkat çekiyor. Dijital Gösterge Paneli’nin de bulunduğu iç mekan, avangart tasarım ile fonksiyonelliği birleştiriyor.

TEK MOTOR SEÇENEĞİ: 1500 CC BENZİNLİ

T-Roc, Türkiye’de 1.5 lt TSI 150 PS (ACT) benzinli motor ve 7 ileri DSG şanzımanla getiriliyor. Otomatik Silindir Kapama teknolojisine sahip motorla araç, 0-100 km/s hızlanma süresini 8.4 saniyede tamamlıyor.

“Highline” donanımlı T-Roc’ta, 8 inçlik kapasitif dokunmatik ekrana sahip “Composition Media” bilgi ve eğlence sistemi, LED ön farlar ve gündüz farları, App connect mobil bağlantı arayüzü, elektrikli katlanabilir yan aynalar, dijital gösterge paneli, Ön/Arka Park mesafe sensörleri, tam otomatik klima standart. Ayrıca “Çarpışma Hazırlığı”, “Paralel Park Asistanı”, Kör Nokta Uyarı” sistemi, Şerit Takip Asistanı”, yaya algılama özelliğine sahip “Ön Bölge Asistanı” gibi donanımlar da isteğe bağlı alınabiliyor.

T-Roc

Yorumlar