Oriflame Mart ayı kataloğu 2020 | MART AYI ÖZEL İNDİRİMLER

Oriflame Mart ayı kataloğu 2020. Oriflame, İsveç kökenli bir firmadır. Oriflame üyelik sistemi ile çalışarak tüm dünyada satış ağı kurmuştur. Kadınların kozmetik marka olarak tercih ettiği oriflame Mart 2020 kataloğu,divine, oriflame hangi ülkenin, oriflame üyelik sistemi hakkında bilgiler derledik.

Google Haberlere Abone ol

Oriflame Mart ayı kataloğu, kozmetik tercihi oriflame olan kadınlar ve erkekler tarafından merak ediliyor. En çok tercih edilen kozmetik ürünlerin başında gelen oriflame Mart 2020 kataloğunu yayınladı. İçinde bir çok ürünü indirimli fiyatlara bulabileceğiniz Oriflame Mart Ayı 2020 Kataloğu haberimizde. Oriflame ne demek, Oriflame hangi ülkenin, Oriflame ürünleri, orfilame divine parfüm gibi merak edilenleri derledik.

Oriflame Mart Ayı 2020 Kataloğu

Oriflame 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel indirimlerle Oriflame Mart 2020 Kataloğunu yayına çıkardı. Pek çok kişisel bakım ürünü, makyaj ve parfümü indirimli fiyata elde etmek mümkün. Oriflame divene Mart ayına özel fiyatı ile 2020 Mart ayı kataloğunda. İşte Oriflame Mart Ayı Kataloğu:

oriflame mart ayi katalogu

Oriflame Divine Parfüm Fiyatı

Oriflame 2020 Mart kataloğunda, Dünya Kadınlar Gününe özel olarak en çok kullanılan parfümlerinden Oriflame Divine Parfüm fiyatını 169 TL'den 94,99 TL'ye düşürdü.

oriflame divine parfüm fiyatı

Oriflame Hangi Ülkenin?

Oriflame, 1967 yılında İsveç'te kurulan bir kozmetik firmasıdır. Dünya genelinde üyelik sistemi ile satışlarını sürdürmektedir. Oriflame firması çevre duyarlılığı konusunda hassasiyet gösterdiğini tüm dünyaya tahhüt eder. Kozmetik ürünlerini piyasaya sürmeden önce bir çok testten geçiren Oriflame, ürünlerini alerji ya da herhangi bir tepkime olmasına karşın hayvanlar üzerinde test etmektedir. Ayrıca pek çok sosyal sorumluluk alanında aktif faaliyet gösteren firma, Türkiye'de de 'Mutlu Bir Değişim' sloganı ile kadın iş gücü emeğine destek ve ayrıca öğrencilere eğitim desteği ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Oriflame Ne Demek?

Oriflame İsveççe bir kelimedir. Oriflame kelime anlamı, biz demektir. İsviçre'de 2 kardeşin kurduğu kozmetik ürünler üreten bir firmanın ismi.

Oriflame Ürünleri

Oriflame, başlıca cilt bakımı ve makyaj ürünleri ürütmektedir. Bunların yanısıra ürettiği ürünler arasında parfüm, saç bakım ürünleri, çeşitli aksesuarlar ve gıda takviyeleri de vardır.

  • Makyaj Malzemeleri
  • Kişisel bakım ürünleri
  • Saç bakım ve boya malzemeleri
  • Parfümler
  • Cilt Bakım ürünleri
  • Besin takviyeleri
  • Çeşitli aksesuarlar

 

Kaynak: Orfilame Resmi Sitesi

Yorumlar