Organik Aşk nerede çekildi?

Organik Aşk nerede çekildi, ne zaman kim tarafından çekimleri yapıldı? Bu akşam televizyon kanallarında yayınlanan Organik Aşk ile ilgili merak edilen bilgileri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Organik Aşk nerede çekildi?

Organik Aşk filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kim tarafından çekildi, yönetmeni yapımcısı kimdir, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor, filmin konusu nedir? İşte Organik Aşk filmi hakkında detaylı bilgiler: 

Filmin yönetmeni Kamil Çetin'dir. 

Senaryosu ise Volkan Girgin tarafından kaleme alındı. 

Başrol oyuncuları ise Gizem Karaca ve Mustafa Mert Koç'tur. 

Organik Aşk Nerede Çekildi?
Organik Aşk Muğla'da çekildi. Muğla'nın şirin ilçeleri Fethiye, Dalyan, Köyceğiz ve Ortaca'a çekimler gerçekleştirildi.

 

Filmin diğer oyuncuları ise Tarık Papuçcuoğlu, Ruhsar Gültekin, Hacı Ali Konuk, Erdi Ünver gibi isimlerden oluşuyor.

Organik Aşk Nerede Çekildi?

ORGANİK AŞK NEREDE ÇEKİLDİ?

Organik Aşk Muğla'da çekildi. Muğla'nın şirin ilçeleri Fethiye, Dalyan, Köyceğiz ve Ortaca'a çekimler gerçekleştirildi. Filmdeki ünlü oyuncular dışında birçok kişi yöre halkından oluşuyor.

ORGANİK AŞK FİLMİNİN KONUSU

Film Bülent ile Esma'nın ilginç aşk hikayelerini konu alır. bir Ege köyüne yerleşmek isteyen Bülent’le ailesinin zorla evlendirmeye çalıştığı Esma’nın kesişen yolculuğunu anlatır. Bülent, zengin bir ailenin inşaat şirketinden sorumlu beceriksiz oğludur.

Organik Aşk Nerede Çekildi?

Filmin baş karakteri Bülent, zengin bir ailenin inşaat şirketinden sorumlu beceriksiz oğludur. Ailenin zenginliğin tamamı baba Celal'in eseridir. Bülent, Celal'in hayattaki tek başarısızlığıdır. Üstelik bu başarısızlık oğlanın yüzüne vurulmasın diye her ay dünyanın parasını harcamaktadır. Celal için bu gidişata dur deme zamanı gelmiştir.

Organik Aşk Nerede Çekildi?

Babası Celal kendisi gibi sıfırdan hayata başlaması için Bülent'e bir ay müddet verir: Ya adam olacaktır, ya da mirastan men edilecektir! Bu çıktığı yolculukta başına gelen binbir türlü maceradan sonra, yolda karşılaştığı düğünden kaçan gelin Esma ile aşkı bulurken namus davası için peşlerinde olan abisi Davut ile de ayrıca uğraşırlar.

Bülent ve Esma hem hayatlarını geçirecekleri organik köyü, hem de organik aşkı bulmuştur.

Organik Aşk tanıtım filmi:

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar