Ordu Caddesi Yayalaştırma Projesi Bisiklet Turu

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın düzenlenecek etkinlik, Beyazıt Meydanı'ndan başlayacak, Ordu Caddesi'nden Aksaray Meydan-Unkapanı-Karaköy-Beşiktaş Meydan; aynı güzergah üzerinden Karaköy-Eminönü-Sirkeci-Yenikapı ve Ordu Caddesi'nden Beyazıt Meydanı'nda son bulacak - Tur boyunca Ordu Caddesi tamamen trafiğe kapatılacak, güzergahın diğer bölümünde trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlanacak

Google Haberlere Abone ol
Ordu Caddesi Yayalaştırma Projesi Bisiklet Turu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın "Ordu Caddesi Yayalaştırma Projesi Bisiklet Turu" düzenlenecek.

Trafik Kontrol Merkezi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, etkinlik Beyazıt Meydanı'ndan başlayacak ve Ordu Caddesi'nden Aksaray Meydan-Unkapanı-Karaköy-Beşiktaş Meydan ve aynı güzergah üzerinden Karaköy-Eminönü-Sirkeci-Yenikapı ve Ordu Caddesi'nden devam ederek Beyazıt Meydanı'nda son bulacak.

Tur boyunca sadece Ordu Caddesi tamamen trafiğe kapatılacak, güzergahın diğer bölümünde trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlanacak.

UKOME kararı gereğince, Ordu Caddesi her pazar araç trafiğine kapatılacak. Karar ilk kez yarın uygulanacak. Cadde, sonraki her pazar sadece yayaların ve bisikletlilerin kullanımına açık olacak.

Yorumlar