OPET Temiz Tuvalet Kampanyası Ankara'da

- OPET Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamında Ankara'da yaklaşık bin öğrenci daha tuvalet temizliği ve hijyen eğitimi aldı

Google Haberlere Abone ol
OPET Temiz Tuvalet Kampanyası Ankara'da

İSTANBUL (AA) - OPET'in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamında Ankara'da yaklaşık bin öğrenciye daha tuvalet temizliği ve hijyen eğitimi verildi.

Şirket açıklamasına göre, OPET, 17 yılda 9,5 milyonu aşkın kişiye ulaşan Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki eğitimlerini sürdürüyor. OPET Eğitim Ekibi tarafından son olarak Ankara Polatlı İmam Hatip Ortaokulunda 5 ve 6. sınıf öğrencisi toplam 650 öğrenciye ve Türkoğlu Ortaokulu'nda 5, 6 ve 7. sınıf öğrencisi toplam 300 öğrenciye tuvalet temizliği ve hijyen eğitimi verildi.

Eğitimler öncesinde, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve Temiz Tuvalet Kampanyasının fikir lider Nurten Öztürk, öğrencilere seslenerek hijyen konusunda bilinçli olmanın önemine vurgu yaptı. Öztürk, şunları kaydetti:

"Temiz Tuvalet Kampanyası, temiz ve sağlıklı bir toplum yaratma mücadelemizdir. Tuvaletler, bir ülkenin medeniyet göstergesidir. Hastalık mikroplarının yüzde 90'ı tuvaletlerden bulaşır. Bu nedenle sağlıklı ve medeni bir toplum olabilmek için tuvalet hijyeni konusunda bilinçli ve duyarlı olmamız çok önemli.

OPET istasyonlarından başlayan ve 2000 yılından bu yana sürdürdüğümüz Temiz Tuvalet Kampanyası ile bu konuda ortak bir bilinç geliştirilmesini, pek çok kurumun da bu alanda çalışmalar yapmasını sağladık. Tuvalet temizliği ve hijyen konularına dikkati çekerek toplumun her kesimine bu bilinci yaymak için eğitimlerimize devam ediyoruz"

Yorumlar