Ömer Sırtaş kimdir

Türkiye Müge Anlı'nın programı ile ortaya çıkan bir gerçeği konuşuyor. Eski eşinin Ömer Sırtaş'ın 8 kadınla aynı anda evli olduğunu anlatmasının ardından Türkiye'nin gündemine oturan Ömer Sırtaş'ın kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Ömer Sırtaş kimdir

Türkiye Müge Anlı'nın programına çıkarak eşinin aslında 8 kadınla evli olduğunu anlatan Sevgi Demir'in anlattıklarını konuşuyor. Sevgi Demir, eşinin 8 kadınla evli olduğunu ve bu kadınlardan 5 çocuğu olduğunu açıkladı. Bu açıklamaların ardından Türkiye'nin gündemine oturan Ömer Sırtaş'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Ömer Sırtaş kimdir?

Müge Anlı'ya çıkarak başına gelenleri anlatan 31 yaşındaki Sevgi Demir, eşinin 8 kadınla evli olduğunu ve birbirinden habersiz olarak kadınları idare ettiğini anlattı.

Bir dedektif gibi eşinin ilişkilerini araştırmaya başlayan Sevgi Demir, diğer eşlerle bir bir iletişim kurdu. Eşinin diğer ilişkilerini ortaya çıkaran Sevgi Demir, Müge Anlı'ya çıkarak başından geçenleri anlattı. 

Eşiyle arkadaşları aracılığıyla tanıştığını anlatan Sevgi Demir, bir gün çocuğunun eşinin telefonuyla oyun oynarken "Anne reklamı kapatsana" diyerek telefonu kendisine uzattığını o sırada Whatsapp'a gelen mesajı gördüğünü söyledi. Daha sonra eşinin telefonunu karıştıran talihsiz kadın eşinin diğer ilişkilerini gördü. Bir dedektif gibi eşinin ilişkilerini araştıran Sevgi Demir'in anlattıkları hem Müge anlı ve ekibin hemde Türkiye'yi hayrete düşürdü. 

Sevgi Demir başına gelenleri şu sözlerle anlattı:

"Üç sene evli kaldım. Kendisi, Vuslat (oğlu) üç günlükken bizi bırakıp gitti. 'Anneciğim reklam geldi, kapatır mısın?' (çocuğu) dedi. Telefonu elime aldım, o sırada WhatsApp'ına (Ömer'in) girdim. Bir kadın ona mesaj yazmıştım, 'ömrüm' diye. Sonra mesajları kurcalamaya devam ettim, 'O evden hemen çıkmalısın, Ahmet eve gelecek.' mesajlarını gördüm. Daha sonra, 'ömrüm' ve 'seni çok seviyorum' mesajlarını gördüm. 'Seni çok seviyorum' mesajına elimi getirdim ve eline telefonu tutuşturdum. Oğlumu da alarak evden çıktım. "

Yorumlar

Antalya07 Nikahsız yaşamaya devam edin siz neyinize güveniyorsanız birde çocuk yapmak evlerden ırak evlı kisiden çocuk yap sonra hak peşinde koştur dur yaa insan yerin dibine girer birde hata de ne ufak hata ama bi tanıdıkta evli biri karısını bosamadı diye intihar etmisti sonra anası uyanık cam kesti elini diye ifade verdi bazıları da aile boyu oyunlu oluyor ne yazık ki çok yazık