Ölmez Otu çiçeğindeki Süper Öz bulundu

Yaklaşık 20 yıldır Ölmez Otu (Immortale) bitkisi üzerinde çalışan L’Occitane ilk defa bu yıl yeşil teknoloji yöntemi ile çiçeğin merkezinde bugüne kadar keşfedilmemiş “Süper Öz”e ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Ölmez Otu çiçeğindeki Süper Öz bulundu

L’Occitane araştırmacıları, son altı yıldır süren çalışmaların sonunda yepyeni bir damıtma tekniği kullanarak, hiç solmayan Ölmez Otu çiçeğinin merkezinde bugüne kadar hiç keşfedilmemiş “Süper özü” buldu. Cildin hacmini arttıran ve cilt yapısını destekleyen kimyasal retinolden daha doğal olan bu içeriği Divine serisine aktaran marka, güzelliğin temel taşlarını da değiştirmeye hazırlanıyor.

Süper çiçek içeren Divine ile yaşlanmak tarihe karışıyor!

Yaklaşık 20 yıldır Ölmez Otu (Immortale) bitkisi üzerinde çalışan L’Occitane ilk defa bu yıl yeşil teknoloji yöntemi ile çiçeğin merkezinde bugüne kadar keşfedilmemiş “Süper Öz”e ulaştı.

Her yıl farklı bir teknoloji ile ölmezotununun farklı özelliklerini ve faydalarını öne çıkaran L’Occitane, en son 2018 yılında kapsülleme yöntemi ile Ölmez otu esansiyel yağını mikro kapsüllerde üretmişti...L’Occitane’ın yenilenen Divine serisi düzenli kullanımda cildin hacmini hızla artırıyor, iki kat antioksidan etki içeriyor ve retinole güçlü bir doğal alternatif getiriyor.

Divine Cream

Altı patenti ile Divine Cream, cildinizin gençliğini ve parlaklığını canlandırmaya yardımcı olan eksiksiz bir gençlik bakımı sunuyor. Ustalıkla harmanlanmış dört ölümsüz öz ile güçlendirildi.

Ölmezotu Süper Özü – Retinole alternatif olarak sunulan yeni özel öz; cildi nazikçe korur.

Ölmezotu Esansiyel Yağı – E vitamininden 2 kadar daha güçlü doğal antioksidan, cildi dış etkilerden korur.

Su ve Yağ Bazlı Ölmezotu özleri olarak bilinen yağ asitleri ve polifenollerle zenginleştirilmiştir.

28 günlük düzenli kullanımı ile, kırışıklıklarda rahatlama görülür , cilt sıkılaşır, yüz ovalininin daha belirgin görünmesine yardımcı olur. Cildin daha yoğun ve daha dolgun görünüm kazanmasına yardımcıdır. Daha canlı ve ışıltılıdır. Yüzde 89’a kadar doğal içeriklidir ve silikon içermez.

Immortelle Divine Cream 50 ml – 795 TL

Immortelle Divine Cream 30 ml – 525 TL

Divine Youth Oil

Yüzde 98 doğal içerikli yenilenenYouth oil, cildin bir kullanım sonrası ve daha genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Sadece bir damlası ile cilde anında ışıltı ve parlaklık sağlıyor. E vitaminine göre iki kat daha fazla etkili antioksidan içeren esansiyel yağları içeriyor. Gözle görülür yaşlanma belirtileri ile savaşan Divine Youth Oil, yağlı olmayan bir yüzeye sahip ve ince dokusu ile ciltte nazikçe eriyor. Günlük kullanımı ile cilt daha beslenmiş ve daha parlak tonda bir görünüm kazanıyor.

Divine Youth Oil 30 ml – 795 TL

Divine Youth Oil 15 ml – 440TL

Divine Serum

L’Occitane altı yıllık araştırma sonucu, yepyeni bir damıtma tekniği kullanarak, hiç solmayan çiçeğin merkezinde bugüne kadar hiç keşfedilmemiş “Süper özü” buldu. Cildin hacmini arttıran ve cilt yapısını destekleyen kimyasal retinolden daha doğal olan bu içerik, aynı zamanda cildin nazikçe koruyor. Cilde hızlıca nüfuz eden yeni Divine serum, E vitaminine göre iki kat daha fazla etkili antioksidan içeren esansiyel yağları içeriyor. Gözle görülür bir şekilde yaşlanma karşı belirtilere karşı savaşan ürün, ince yapıdaki jel-krem dokusu cilde homojen yayılarak, hızlıca emiliyor. Yaşlanma karşıtı Immortelle Divine Cream ile birlikte kullanılması öneriliyor.

Günlük düzenli kullanımı ile ciltteki kırışıklıkların azalmasına, daha sıkı bir görünüm kazanmasına ve pürüzsüz bir görüntüye sahip olmasına yardımcı olur. Cilt canlanır ve parlaklığını kazanır..

Divine Serum 30 ml – 825 TL

Divine Eye Balm

YENİ Divine eye balm, içeriğindeki Retinol’e alternatif süper ölmezotu özü ile cildin yapısını destekler, yoğunluğunu artırmaya yardımcı olarak kolajen desteği sağlar. E vitamininden daha güçlü doğal ölmezotu esansiyel yağı ile cildi dış etkilerden korur..

Divine Eye Balm 15 ml – 585 TL

Divine Lotion

Yeni Divine Lotion’ın düzenli günlük kullanımı ile cildin daha dolgun hissetmesine , pürüzsüzleşmesine ve dengelenmesine yardımcı olur. Cilde ışıltı verir. Teni günlük cilt bakım ürünlerinden maksimum faydalanmak için hazırlar.

Divine Lotion 200 ml – 370 TL

Süper Yeşil Teknoloji ile, Ölmezotu çiçekleri ilk aşamada buhar damıtma yöntemi ile, esansiyel yağ ve çiçekler olarak birbirinden ayrılır. Daha sonra bu çiçekler süper kritik ekstraksiyon yöntemi ile Ölmezotunun süper özü elde edilir.. Esansiyel yağlarla Cilt bariyeri daha güçlü, süper öz ile de epidermis 2 kata kadar daha güçlü...

Kırışıklıklarda Azalma

Daha sıkı Bir Cilt

Cilt Tonu Eşitliği

Canlı ve Parlak Bir Cilt

Cildin Hacmini Artırır- yeni

Yorumlar