Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Oktay Kaynarca neden diziden ayrıldı?

Oktay Kaynarca neden ayrıldı, diziden çıktı mı soruları merakla soruluyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol karakteri Cezayir'i canlandıran Oktay Kaynarca'nın diziden ayrıldığı haberleri magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Cezayir

Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Oktay Kaynarca neden diziden ayrıldı? soruları merakla sorulurken yeni bir gelişme yaşandı. Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca'nın dün akşamki bölümde vurulması akıllara Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı sorularını getirdi. Yarın yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollernide Oktay Kaynarca Cezayir rolü ili, Pelin Akil ve Ebru Özkan yer alıyor.

OKTAY KAYNARCA DİZİDEN AYRILIYOR MU? OKTAY KAYNARCA NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

En son bölümde; Cezayir, Leyla'ya romantik bir sürpriz yapacakken vuruluyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir'in vurulmasının ardından, Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı sorusu gündeme geldi. D&iğer taraftan, Cezayir karakterini canlandıran Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldı mı merak edildi. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir öldü mü? İşte detaylar.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı?
Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı?

 

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bu Cihana Sığmazam dizisi so bölümde heyecanlı anlar yaşandı. Cezayir vuruldu. Cezayiri canlandıran Oktay Kaynarca ile ilgili sorular gündeme geldi. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın bulunduğu sevilen dizi, Cezayir'in Leyla'ya romantik bir sürpriz yapmaya hazırlanırken düşmanları tarafından vurulması izleyiciyi ekrana kilitledi. ATV izleyicisi, Ben Bu Cihana Sığmazam so bölüm sonrasında, Cezayir ölüyor mu, Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu sorularını merak etti. Dizinin başrol karakterlerinden olan Cezayir'e can veren Oktay Kaynarca diziden ayrılacak mı? Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir öldü mü, Oktay Kaynarca ayrıldı mı? İşte merak edilen detaylar.

BEN BU CİHANA OKTAY KAYNARCA AYRILDI MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm heyecanlı bir şekilde bitti. Cezayir vuruldu. Peki şimdi ne olacak?

Dizinin yni bölümünde Cezayir, Müjgan ve Ekabir'in nikahı sırasında Leyla'ya romantik bir sürpriz hazırliyordu. Ancak düşmanları buna izin vermedi ve Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir vuruldu.

CEZAYİR ÖLDÜ MÜ?

İzleyici merakla dizinin yapımcısından açıklama bekliyor. Ancak ne kanaldan ne de yapımcıdan herhangi bir açıklama gelmedi. Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesapları da izleyicinin takibi altında, ancak oyuncudan da beklenen açıklama gelmedi. Sorunun cevabı, yeni bölümde izleyiciye verilecek. İzleyici merakla Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü bekliyor.

Cezayir son bölümde ortaya çıktı. Ne öldü ne de diziden ayrıldı.

 

Yorumlar