Oğlu ve torununun cenaze namazını güçlükle kıldırdı

Emekli imam, Bursa'da meydana gelen trafik kazasında kaybettiği oğlunun ve torununun cenaze namazını güçlükle kıldırdı. Baba ve oğulun cenazeleri kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Oğlu ve torununun cenaze namazını güçlükle kıldırdı

Orhaneli yolu Erenler Mahallesi İncebel mevkiinde geçtiğimiz gün meydana gelen kazada Baba Necmi Konuş ile oğlu 3 yaşındaki Emir Alp Konuş hayatını kaybetmişti. 

Anne Azize Konuş ile 7 aylık kızı Elif Konuş'un hastanede tedavileri sürerken Baba Necmi Konuş ile Emir Alp Konuş gözyaşları arasında toprağa verildi.

BABANIN SON GÖREVİ

Emir Alp Konuş ile Necmi Konuş'un cenaze namazı emekli imam olan İsmail Konuş tarafından kıldırıldı. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan baba İsmail Konuş, güçlükle cenaze namazını kıldırdı.

OTOMOBİL İLE KAMYONET ÇARPIŞMIŞTI

10 Kasım akşamı Orhaneli yolunda meydana gelen kazada Rıza A. idaresindeki servis minibüsü, Necmi Konuş yönetimindeki otomobil ve Mustafa A. kontrolündeki kamyonetle çarpışmıştı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaşındaki Emir Alp'in hayatını kaybettiğini belirlemişti. Baba necmi konuş ise kaldırdığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yorumlar