O Ses Türkiye Rap'in jüri üyeleri açıklandı

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Rap yarışmasının jüri üyelerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye Rap'in jüri üyeleri açıklandı

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, bu yıl rap formatında ve Exxen platformunda yayınlanacak olan O Ses Türkiye jürisini açıkladı.

Yeni sezonda izleyicisiyle buluşacak O Ses Türkiye artık rap formatıyla ekranlara gelecek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen üzerinden yayınlanacak O Ses Türkiye Rap'ın jüri üyeleri de belli oldu.

Acun Ilıcalı'nın sosyal medya üzerinden duyurduğu jüri üyeleri arasında daha önceki yıllardan sadece Hadise bulunuyor. Diğer jüri üyeleri ise rapçiler Eypio, Murda ve Mero.

O Ses Türkiye Jüri Üyesi Mero kimdir?

O Ses Türkiye üyesi Mero gerçek adı Enes Meral'dir. 

Mero, 27 Temmuz 2000 yılında Almanya'nın Hessen eyaletinde Rüsselsheim kentinde dünyaya geldi. 

Türk kökenli Alman rapçidir.

O Ses Türkiye Jüri Üyesi Murda kimdir?

Murda 30 Ocak 1984 tarihinde Hollanda'nın Amsterdam kendinde doğdu. 

Murda'nın gerçek adı ise Önder Doğan'dır.

Bir dönem yaşantısını İspanya’nın Madrid şehrinde sürdürmüştür. Daha sonra tekrar Hollanda’ya dönmüş ve müzik ile ilgilenmeye başlamış, ilk EP’sini ise 2008 yılında çıkarmıştır. Murda; Bizzey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex dahil birçok ünlü isim ve Hollandalı Hip hop sanatçısı ile çalışmalar yapmıştır. Ezhel ile YouTube sayesinde tanışmışlardır ve Doğan bundan sonra kariyerini Türkiye'de devam ettirme kararı almıştır.

"Aya" isimli şarkısı video paylaşım sitesi YouTube’da 140 milyon izlenmiştir. Ardından Ezhel ve Murda, ocak ayında "Bi’ Sonraki Hayatımda Gel" isimli bir şarkı daha çıkardıktan sonra en son "Made In Turkey" isminde bir şarkı daha çıkarmıştır.

Yorumlar