O Kız dizisi Doruk kimdir, gerçek ismi nedir, kaç yaşında?

"O Kız" dizisinde Doruk karakteriyle yeni bir oyuncu dahil oldu. Oyuncunun kim olduğu, dizide hangi rolde oynayacağı seyirci tarafından merak edilir oldu.

Google Haberlere Abone ol
O Kız dizisi Doruk kimdir, gerçek ismi nedir?

O Kız dizisi Doruk kimdir, gerçek ismi nedir, kaç yaşında? "O Kız" dizisinde "Doruk" karakteriyle dahil edilen oyuncu merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde, sürpriz bir karakter diziye dahil oluyor. Sitare hanımın korku ve endişeyle beklediği bu yeni karakter, "kötü kadın"ın hiç hoşlanmayacağı bir isim oluyor. Peki, O Kız dizisi Doruk kimdir?

O KIZ DİZİSİ DORUK KİMDİR?

"O Kız" dizisinde Doruk karakteriyle dahil olan oyuncu Ali Öner'dir. Doruk, Sitare hanımın gençliğini ve güzelliğini kullanarak, kendinden yaşça çok büyük olan bir adamla yaptığı evlilik onun hayatında aslında bazı sorunları da beraberinde getirmiş. 

O Kız dizisi Doruk kimdir
O Kız dizisi Doruk - Ali Öner

 

Sitare hanımın evlendiği adamın uzun yıllardır yurt dışında olan oğlu Doruk, yıllar sonra çıkıp geliyor. Bu durum Sitare hanımın hiç de hoşuna gitmeyecek. Çünkü, babasının evin içinde izole edilmesine müsaade etmeyecek ve onu kurtaracak. Evlendiği adamın servetinden faydalanarak beklenmedik bir şekilde yükselişler kaydeden Sitare, şimdi yurt dışından dönüp gelen Doruk ile mücadele etmek zorunda. Bakalım önümüzdeki bölümlerde Doruk-Sitare mücadelesinde neler yaşanacak. Peki, O Kız dizisi Doruk kimdir?

ALİ ÖNER KİMDİR?

Doruk karakterini Ali Öner canlandırıyor. Ali Öner kimdir?

O Kız dizisi Doruk kimdir
Ali Öner

 

 Manken, Model, Oyuncu. 1996, İstanbul doğumlu. 2019 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında podyuma çıkan ve derece almayı başaran Ali Öner motor tutkusu da ile bilinir.

Ali Öner oyuncu olarak ilk ciddi ekran deneyimini 2021 yılında TRT1’in ekranlarına gelen 15 Temmuz belgeseli Mahrem’de yaşamıştı. Aynı yıldan itibaren rol aldığı Teşkilat dizisinde Ayvaz karakterini, 2022’de rol aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisinde Mete canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

 ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER:

Seni Kalbime Sakladım (Mete, TV Dizisi 2022)

Teşkilat (Ayvaz, TV Dizisi 2021-2022)

Mahrem (2021)


 

Yorumlar