Nusret'in teklifini reddeden Alişan bin pişman

Ünlü sanatçı Alişan'ın yıllar önce kendisine ortaklık teklif eden Nusret'in teklifini ortaklığa cesaret edemediği için reddettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yıllar sonra gelen Nusret itirafı

Ünü Türkiye sınırlarını aşarak Dubai ve Amerika'ya kadar ulaşan Nusret Gökçe’nin dükkan açmak için parasının olmadığı bir dönemde ünlü sanatçı Alişan’a ortaklık teklif ettiği öğrenildi.

Snob Magazin yazarı Zafer Akbaş'ın haberine göre; Alişan o günlerde bu ortaklığa cesaret edemediği için Nusret’e ‘hayır’ demiş.

Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Alişan, ise Nusret tarafından kendisine böyle bir teklifin geldiğini doğruladı. "Ara sıra Nusret’in dükkanının önünden geçerken iç çektiğim oluyor. Nusret bu teklifi sadece bana değil birkaç kişiye daha yapmış, onlar da kabul etmemiş. Öncelikle şunu söyleyeyim adam inanılmaz başarılı ve ilk günkü gibi çalışıyor. Her sabah erken kalkıp dükkanlarını kontrol ediyor Allah daha çok versin.." diyen Alişan, kendisine Nusret tarafından yapılan teklifi şu şekilde anlattı: "Ben askere gitmeden önce 2009 yılında Çağla ile program yapıyorduk, program çıkışı da devamlı Nusret’in çalıştığı mekana yemeğe gidiyorduk. İlk steak işini o yapıyordu, o zaman da yoğun bir yerdi."

Bana dedi ki ‘Abi ben tek başıma bir yer açmak istiyorum, çok da büyük bir para değil, bana güven çok güzel yerlere geleceğiz’ dedi. Ben de ‘Nusret’cim ben askere gideceğim bir ay sonra, şu anda böyle bir yatırım düşünmüyorum, yaparsan tabii ki desteklerim her zaman gelirim’ dedim.

Askerdeyken kardeşinin kendisini aradığını ve ‘Abi Nusret dükkan açtı, dükkan dolup dolup taşıyor’ dediğini kaydeden Alişan, askerden sonra Nusret’in dükkanına gittiğini  Etiler’deki ilk mekanına, ben ortak olmak istediğini ancak bu defa Nusret'in teklifini kabul etmediğini söyledi.

Nusret'in kendisine ortak olmak için bir rakam teklif etmediğini belirten Alişan bu konuda biraz araştırma yaptığını ve işin maliyetinin 300-400 bin dolar civarında olduğunu öğrendiğini söyledi. Dükkan açmanın Nusret’in kısmeti olduğunu kaydeden Alişan, Nusret'e destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Yorumlar