Nursel Ergin'in abisi, annesi, babası kimdir, nereli, nerede?

Nursel Ergin'in annesi, babası ve abisi dünkü programda anlattıklarından sonra bir kez daha gündem oldu. Ünlü sunucu göz yaşları içerisinde hayat hikayesini anlatınca stüdyodakiler gözyaşlarını tutamadı.

Google Haberlere Abone ol
Nursel Ergin'in abisi, annesi, babası kimdir?

Nursel Ergin'in abisi, annesi, babası ve abisi kim sorusu dünkü programdan sonra merakla sorulmaya başlandı. Hayatıyla ilgili acı gerçekleri ilk kez dünkü programda anlatan Nursel Ergin, acı dolu hayat hikayesiyle herkesi ağlattı.

NURSEL ERGİN'İN ANNESİ KİM?

Kanal D'de yayınlanan "Gelinim Mutfakta" yarışmasının yeni sunucusu Nursel Ergin, şu ana kadar gelinlerin ve kayınvalidelerinin hayat hikayelerine tanıklık etti, anlatmalarını istedi. Yer yer onlarla üzüldü, onlarla birlikte ağladı. Ancak şu ana kadar kendi hayat hikayesinden hiç söz etmemişti. İlk kez kendi hayat hikayesinden söz eden Ergin, çocukluğundan itibaren başlayan acı dolu hayatına dair detaylar verdi. 

Nursel Ergin'in hayatına dair bilgileri verdiği stüdyoda gözyaşları sel oldu.

Ergin'in anlattıklarına göre kendilerini çocuk yaşta bırakmak zorunda kalan annesi şu anda Afyonkarahisar'da yaşıyor. Başka bir evlilik yapan annesinin yeni evliliğinden, "çok fazla çocuğu(Nursel Ergin'in deyimiyle) " var. 

Ergin, annesiyle 27 yaşındayken gidip görüştüğünü, bir süre görüşmeye devam ettiğini ancak annesinin bir davranışından dolayı bir daha da onunla görüşmeme kararı aldığını söyledi. 

Nursel Ergin, annesinin kendisine, "Beni yanına al" diyerek yeni çocuklarını da geride bırakmak istediğini öğrenince çok sinirlendiğini ve bir daha da annesiyle görüşmek istemediğini söyledi.

Nursel Ergin'in annesi, babası ve abisi kim?
Nursel Ergin'in eşi

 

Kanal D’nin hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan efsane yarışma programı Gelinim Mutfakta’ya bu kez, Nursel Ergin’in açıklamaları damga vurdu. Yetimhanede büyüyen Ergin yaşadığı zor günleri gözyaşları içinde anlattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında duygusal anlar yaşandı. Çocukluk yıllarını yetimhanede geçiren Nursel Ergin gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı.

Annesini hiç tanımadığını dile getiren Ergin şunları söyledi: “Bunu ilk defa bu kadar açık anlatmış olayım, 'bana ne oldu' diye…Annem ve babam ayrılmışlar, ben bir abim ise iki yaşında… Annem bizi almaya çalışmış ama anne tarafı istememiş. Bu sefer annem geri dönmüş. Bu kez de baba tarafım annemi istememiş. Bizi bir sürü kişi istemesine rağmen babam bizi alıp yuvaya götürmüş. Ben annemi hiç tanımadım. İçimde sürekli bir kor… Benim annem kim? Ben acaba anneme mi benziyorum, babama mı benziyorum? Beni kim doğurmuş çok merak ettim gerçekten. Ben dedim. 'Annemi bulacağım' Buldum da… Afyon’da yaşıyor, evlenmiş bir sürü de çocuğu olmuş, bizi unutmuş. Sonra beni görünce düştü bayıldı, bayılınca daha çok kızdım. Çünkü ben onun daha güçlü bir kadın olmasını isterdim. Ama aramızda hiçbir elektrik olmadı. Sanki hiçbir şey olmamış gibi… Sonra annem bana bizimle kalmak istediğini söyledi ama bir sürü çocuğu vardı ve ben bir kez daha çok kızdım anneme…Çünkü bu kez de diğer çocuklarını bırakacaktı. Çok alışmış çocuk bırakmaya…O an benim için annem bitti. Çünkü annelik bir armağan ve çocuklarına sahip çıkacaksın. Ama ben çok eksik kaldım. Yaşadıklarımı nasıl silebilir, benim annem silemez ki... Bazı şeyler 'büyüdükçe düzelir' dedim. Düzelmedi. Daha da büyüdü. Bizim için yapılacak hiçbir şey yok biz mağdur edilen çocuklarımız maalesef…” dedi.

NURSEL ERGİN'İN ABİSİ KİMDİR?

Nursel Ergin'in abisinin çocuk yetiştirme yurdunda büyüdüğü ve sonrasında polis memuru olduğu biliniyor. Ancak hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor.

Nursel Ergin'in anne, baba ve abisi hakkında kamuoyunda açık kaynaklarda bir bilgi bulunmuyor.

 

Yorumlar