Nuray Sayarı Burç Yorumları | 18-24 Şubat 2019

Nuray Sayarı, burçları yorumluyor. Nuray Sayarı 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını okuyun. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Nuray Sayarı yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı Burç Yorumları | 18-24 Şubat 2019

Burçlar gezegenlerin ve gözkyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkisidir. Uzmanları tarafından incelenip insanlara etkisi hakkında yorumlanıyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 18 -24 Şubat 2019 Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı'nın haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İZLE 18 ŞUBAT 2019

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Koçlar emek verdikleri şeylerin meyvesini toplamaya başlayacak. Evli bir koç burcu iseniz çocuklarla ilgili hayatınızda önemli olan beklentilerin karşılığını almaya başlayacaksınız. Çocuğunuz artık emeklerinizin karşılığını verdiğini gözlerinizle göreceksiniz. İŞsiz bir koç burcuysanız iş fırsatalarının kapısı bu hafta açılacak. Dolunay emek verilerin şeylerin karşılığını almanızı sağlayacak. Çalıştığınız işten memnun değilseniz iyi bir iş olanağı bulacaksınız. Bu hafta önünüze çıkacak fırsatları değerlendirin. Harekete geçme vakti. Parasal konulara takılmamaya özen gösterin. Hayalleriniz için daha akıllı adımlar atmalısınız. Fırsatları değerlendirirseniz alır yürürsünüz.

Aşkda kırgınlık yaşayanlar partnerlerinin haksızlık etmesine müsaade etmeyin. Olumsuz sözlerin söylemesine izin vermeyin. Hayır demeyi bilin, böylece üzülmeyeceksiniz. Sağlıkla ilgili sorunlar bu hafta gözünüzde büyütmeyin.

Koçlara spot: Önünüze gelen fırsataları korkusuzca değerlendirin. 

Aşk  ✭

Para ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kariyer alanında önemli değişimler olabilir. Bunları değerlendirip sağlam imzalar atabilirsiniz. Hayatınızda olup biten herşeyden tecrübe çıkarmalısınız. Başka insanları etkileme imkanınız olacak. Dolunay bu hafta sizi ev ve yerleşim alanınızda gelişmeler olabilir. Mutsuz bir evliliğiniz varsa yol ayrımındaysanız bunu kimse ile konuşmayın bugün sorun oalrak gördüğünüz şey bu haftanın sonunda toparlanacak. 

Kariyerinizden olma korkusu yaşamayın içinize düşen korkular hafta sonuna doğru önemi kalmayacak. Yaşam alanlarınızda aile büyüklerinizle hareketli bir hafta sizi bekliyor. İş ile ilgili yükseleceğiniz bir haftadasınız.

Sosyal ilişkiler ve arakadaşlıklarınızda olumsuz gördükleriniz için artık emek harcamayacaksınız. Bu hafta boğalar Hayıra hayır evete evet şeklinde güven dolu bir görüş sergileyecekler. Ayrılık varsa birleşme olacak. Kalbiniz boşsa önünüze muhteşem imkanlar çıkacak. Hayatınızın aşkına adım atabilirsiniz. 

Bu hafta kimsenin işine karışmayın sakın yorumlarda bulunhmayın. Özellikle iki kişilik ilişkilerde hiç yorumda bulunmayın.

Boğalara Spor: Ev yuva alanlarınızda ilişkilerinizde umutsuz olmayın. Şahane bir hafta sizi bekliyor.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

İkizler burcu bu hafta şanslı ve başarılı bir hafta geçirecekler. İş hayatında yükseliş, yeni sorumluluklar verilebilir. Yakın çevrenizi ihmal etmeyin. Yersiz kuşku ve şüphelerden uzak durun.

Aşk hayatında tamammı devammı sorusunun net cevabı verilecek

Spot: Kıskançlık ve süphecilikten uzak durun

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bazen ilişkilerde mola iyi birşeydir. Yengeç burçlarına tavsiyem baskıcı olmayın. Molaya ihtiyaç duyduğu anda serbest bırakın bırakın karşı taraf düşünsün döndüğünde sizi bulabilecek mi diye. Kendinizin kıymetini bilin. 

Özellikle bu hafta ilişkilerde partner tehdit ediyor zannedebilirsiniz. Bunu tehdit olarak algılamayın. Gerçekten kazanmak istiyorsanız uzaklaşmasına müsade edin. saygı ile karşılayın sabır ile bekleyin. 

Beklenmedik seyehatlere çıkabilirsiniz.

İş hayatında değişimlere açık olun. Para ile ilgili olumlu gelişmeler olacak. Bu dönem fiziksel olarak ÇArşambaya kadar olan dönemde kendinizi fazla yormayın. 

Spot: Gidene dur deme

Aşk       ✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Aslanlar haftanın ilk üç gününde baskı, pişmanlık, hüzünden dolayı karamsarlık olabilir. Kayıpların karamsarlığı ve pişmanlığını yaşamayın. Dolunay, Aslanları ortaklık konusunda olumlu gelişmelere sebep olacak. Finansal fırsatlar çıkacak. Beklenmedik görüşmeler gerçekleştirerek ne istediklerinin kararı verilecek. Cevaplar bu hafta geliyor. 

Hayatınızda yeni birliktelikler ve değişimler olabilir.

Yeni ortaklıklara imza atabilirsiniz.

Karamsar yaklaşımlarda bulunmayın. Yılın ilk merkür gerilemesi balık - başak aksında gerçekleşecek. Öncesinde atılan imzalar olumlu sonuçlar doğuracak.

Spot: Karamsar olmaktan vazgeçin

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sevgili Başaklar,bu hafta iş teklifi alabilirsin ama iyi düşün otur oturduğun yerde. Hiç bir konuda güvenmeden işinden ayrılmaya kalkma işsiz kalırsın. Dolunay Başak burcunda gereksiz harcamalar yapmayın. Duyacağınız sözler canınızı sıkabilir cinnet geçirecek noktaya gelebilirsiniz. Sinir sisteminize dikkat edin. Hayatınızın fırsatı gibi görmeyin herşeyi. Elinizdeki herşeyden olursunuz. Tedbirli ve dikkatli olun. Bu hafta Başkalar için zorlayıcı bir hafta. Gizlenen herşey aydınlanacak. Başak erkeğiyseniz birinin hakkını yediyseniz orataya çıkacak. Gerçekler bu hafta ortaya çıkabilir. 

Gizli saklı herşey ortaya çıkacak. Eyvah deyip yakınmayın. Dua edip hakkımda hayırlısı deyin. İnsan acı çekerek tecrübe kazanır. Ağlamak ve gülmek kardeştir. Hiçbirşeyi kimse ile istişare etmeyin. Yaşanmış ayrılıklardan dönüşler olabilir. Sizi üzen kişiye tekrar fırsat verme.

Bu hafta iyi düşünmeden adım atma. Gizlenen saklanan varsa dedektiflik yapma önüne gelecek.

Paranızı dikkatli harcayın.

Spot: Şeffaf olun sakin olun.

Aşk  ✭

Para ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Parasal konularla ilgili iş ve kariyer noktasında hedefinize ulaşacaksınız. Özel biri ile tanışıp beraberliğe başlayabilirsiniz. Duygular konusunda çok fazla kafa yormayın. Teraziler bu hafta içine dönüyor. Süprizlere açık olun.

Önce karşınızdakine ne verebileceğinizi düşünün bencillik etmeyin. İlişkilerde özgürlük isteyeceksiniz. Duygularınız anlamak ve tanımak konusunda çok fazla kafa yormayın. Göz sağlığınıza dikkat edin. Ezbere gözlük takmayın.

Spot: Şeffaf olun sakin olun.

Aşk  ✭✭✭✭

Para ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrepler, çok yakında beklediğiniz aşka kavuşacaksınız. Yeni bir ev değiştirmeyi düşünüyorsanız, evli bir akrepseniz ortak kararlar içinde olacaksınız. Ev değişim planı yapacaksınız. Sosyal çevrenizden inanılmaz derecede destek göreceksiniz. Bitmeyen bir iş planınız varsa  kariyer alanında muazzam derecede çıtanız yükselecek. Sosyal hayatınızda yeni başlayan arkadaşlıklardan keyif alacaksınız. Kalbim boş diyorsanız, Kendi kendinize enrerjnizi bozmayın. Bir ev bir insana bu kadar şans katabilir diyeceksiniz. Ben değerli biriyim demeyi ihmal etmeyin. Biraz iştah açılması olabilir dikkat edin. Evlilik hayatınızda kötü giden bi durum varsa düzelecek. Bu hafta sıklıkla ben değerliyim diyin.

NURAY SAYARI YAY BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sevgili Yaylar, bu hafta her şey 5 yıldız. Bu 5 yıldızı 1 yıldıza indirmek sizin elinizde. Hiç karamsarlaşmayın. Planınızın başarıya dönüştürme olasılığı oldukça yüksek. Partnerinizle ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenin ve önem verin. Hem duygularınız hem düşünceleriniz hem kararlarınız alanlarında uzun süredir beklediğiniz fırsatları büyük şansa dönüştüreceksiniz. Her konuda gerçekçi adımlar atarak. Kendine güven ve kuşkularınızı yenin. Eşinizin üstünde gözleriniz baskı kurmasın. Yoksa bu dolunay ilişkilerinizde çok büyük fırsatları size sunacak. NURAY SAYARI

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlaklar, bu hafta ağrılarınıza dikkat edin, önem verin. Karşınıza ekstra para kazanmak için yeni fırsatlar çıkabilir. Bazı kararlar alırken çok dikkatli olun. Kararlarınızı verirken iki kere düşünü. Ağrılarınıza kulak verin, ihmal etmeyin. Kararlarınızı verirken iki kere düşünü. Verdiğinizin karşılığını almıyorsanız iyice düşünün.Şükredin minnet edin. Eteri gider beteri gelir diye düşünmeyin. daha iyisi gelir karşınıza. Öğrenilmiş çaresizlik duygusunu unutun. Kıymetiniz şimdi bilinmemiş olabilir ama hayatınızda yenilikler olmasına müsaade edin. Değerlendirin her anınızı. Nerede hareket orada bereket. Hiç bir ağrını öteleme. 

NURAY SAYARI KOVA BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sevgili Kovalar, bu hafta yenilikler olacak hayatınızda. Dolunay sizi canlılık ve zindelik sahibi yapacak. Hayatınızda yeni başlangıç yapmak isteyeceksiniz. İş hayatınızda değişiklik olabilir. Bu sizin motivasyonunuzu artıracak. Evli iseniz eşinizle ilgili araştırmalara başlayabilirsiniz. Tepkileriniz çok önemli bu hafta. Kıskançlık konusunda çok dikkatli olun. Evli olanlar karşılıklı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Hayatınızda yeni ve taze başlangıçlar yapacaksınız. Bu dönem hayatınızda çevreniz için sıradışı görünen kişilerle tanışabilirsiniz. Durdu durdu turnayı gözünden vurdu diyecekler. 

NURAY SAYARI BALIK BURCU 18 - 24 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sevgili Balıklar, bu hafta salı günü Güneş Balık burcuna geçiyor ve sizin için kritik bir dönem başlıyor. Bu hafta yaşanacak Dolunayda da kuvvetli enerji alacak burçlardan biri sizsiniz. Özellikle ilişki, evlilik ve ortaklık konularında önemli farkındalıklar yaşayarak bir dönemi kapatıp yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Neptün ve Merkür’ün de Balık burcunda seyahat ediyor olması, olayları tam da mantık süzgecinden geçirmeden hislerinizle yorumlamanıza sebep olabilir. Kritik kararlar almadan önce çok yakın çevrenizin de tavsiyesini ve fikirlerini dinlemeniz faydalı olacaktır. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilmek için bazı dönemleri kapatmanız gerektiğini unutmamalısınız. Sağlık, aşk, mutluluk, huzur, bereket dolu bir hafta dilerim.

Nuray Sayar Haftalık burç yorumları

Yorumlar