Nur Viral hamile mi, evli mi, kimdir, eşi kim, estetik mi yaptırdı?

Nur Viral hamile mi, kimdir, eşi kim, evli mi, estetik mi yaptırdı?? Beyaz TV Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral'in eşi kim merak konusu oldu. Nur Viral evli mi, eşi kim? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Nur Viral hamile mi, evli mi, kimdir, nerelidir?

Nur Viral hamile mi, kimdir, eşi kim, evli mi, estetik mi yaptırdı?? Beyaz Tv sabah programı Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral evli mi, eşi kim izleyiciler tarafından merak edildi. Nur Viral hakkında merak edilen sorular Nur Viral hamile mi, kimdir, eşi kim, evli mi, estetik mi yaptırdı? sorularının sevaplarını derledik.

Nur Viral kimdir, eşi kim, evli mi, estetik mi yaptırdı?
Nur Viral

 

Nur Viral şu anda evli değildir. Daha önce 2 kez evlenip boşanmıştır. Son evliliğini Cemil Ertem ile yapmıştır.

Cemil Ertem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlarındandır. Cemil ERtem ve Nur Viral 2019 yılında boşandı. 

Nur Viral Kimdir?

Nur Viral, 1993 yılında doğdu. Sunuculuk hayatına ilk olarak Tatlıses TV'de başladı. Daha sonra kariyerini 'Hayat Ağacı' programına sunuculuk yaparak ilerletti. Şimdilerde Beyaz Tv'nin en çok izlenen programlarından 'Hayatta Her Şey Var' programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Nur Viral kimdir, eşi kim, evli mi, estetik mi yaptırdı?
Nur Viral

 

2016 yılında Cemil Ertem ile evlendi. Çift 2019 yılında yollarını ayırdı. Cemil ERtem Nur Viral'in ikinci evliliğidir. Daha önceki evliliğinden bir çocuğu vardır. 

Nur Viral kimdir, eşi kim, evli mi, estetik mi yaptırdı?
Nur Viral'in estetikli mi yoksa doğal mı olduğunu tam olarak bilmiyoruz.

 

Nur viral kimdir estetikli mi
Nur Viral'in eski resimlerinden

 

NUR VİRAL HAKKINDA EKŞİ'DE YAPILAN YORUMLAR

Nur Viral hakkında Ekşi Sözlük'te yapılan yorumlardan bazıları şöyle: 

kanal 7'de bizim doktorlar programını sunan bayan.

 

samanyolunda günün menüsü mutfak keyfi diye bir program sunuyor. arada programı için konuk olduğu evlerde beraber yemek yaptığı teyzelerle şarkı söylüyor, sesi güzel, müziğe ilgisi ve yatkınlığı var. işinde hiç eğreti durmuyor, koca televizyonda izlenecek üç beş programdan birini hazırlıyor ve bu bir yemek programı. şu an programında soğan doğruyor mesela. tebrik ediyorum.

 

yaa ben bu kadini cok seviyirum. evden calisma basladi baslayali sabahlari beyaz tv deki programina takilir oldum. pzt, sali ve carsamba gunleri ozellikle cok egleniyirum astroji, iliski yorumlari, sirrini anlat bolumleriyle. kahvem elimde resmen sabah keyfi yapiyirum programini izlerken. yorumlari da cok hosuma gidiyor. cok akli basinda, hanfendi bir kadin. samimi geliyor kesinlikle. boyle insana ablalik edecek cinsten biri gibi guven veriyor. bi de bir insan guzel olmayip nasil bu kadar hos gorunebilir? nur viral tam da boyle iste. guzel degil ama cok hos gorunuyor.ufak tefek estetik dokunuslari var ama cok dogal. doktorunu da ogrenmek lazim ayriyeten.

 

az önce kanal zaplarken programına denk geldim. o kadar çok estetik yaptırmış ve yüzüyle oynamış ki yemin ediyorum tanımadım. önce sunucu değişti sandım ama ses aynı. bi an ayşe hatun önal mı sunuyor diye düşündüm. e o da yok! telefondaki seyirci nur hanım deyince kendisi olduğuna inandım.

 

CEMİL ERTEM KİMDİR?

Cemil Ertem aslen Düzcelidir. Cemil Ertem'in mesleği gazeteci ekonomisttir. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanlarından biridir. 

Eğitimini Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı.

Yüksek lisansını ve doktorasını ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamladı.

Nur Viral Cemil Ertem'in ikinci eşidir. İlk eşini kanser hastalığından kaybetmiştir. Cemil Ertem'in ilk evliliğinden bir oğlu vardır.

26 Ocak 2015 tarihinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi ve finans alanlarında başdanışmanlık görevine getirildi.

Cemil Ertem 26 Kasım 2016 tarihinde Beyaz Tv’de hafta içi sabah kuşağında yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” isimli programının sunucusu Nur Viral ile Roma Büyükelçiliğinde evlendi.

2011 yılında MÜSİAD En İyi Ekonomi Yazarı ödülü aldı. 

CEMİL ERTEM KİTAPLARI:

2014 – Yatağını Bulan Nehir: Erdoğan Dönemi Ekonomi Politiği

2011 – Bitişler ve Başlangıçlar

2011- Yeni Dünya Düzeni – Wikileaks

HAMİLE Mİ?

Nur Viral, Cemil Ertem ile boşandıktan sonra evlenmedi. Dolayısıyla hamile olduğu söyenemez.

Nur Viral hamile mi, evli mi, kimdir, eşi kim, estetik mi yaptırdı?
Nur Viral 14 Haziran 2022 tarihli programda giydiği kıyafet nedeniyle biraz kilolu görünüyordu. Bu nedenle "Hamile mi" sorularına muhatap kaldı.

 


 

Yorumlar