Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir? Fiyatları ne kadar?

Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir, fiyatları ne kadar, kim tarafından veya hangi şirket tarafından yapılıyor, şirketin sahibi kim, hangi iş adamıdır? İşte Nişantaşı Koru konut projesi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Nişantaşı Koru'nun yanı başına konut projesi

Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir, fiyatları ne kadar, İstanbul'un göbeğinde Nişantaşı'nda yapılması planlanan Nişantaşı Koru Konut Projesi hangi şirket tarafından yürütülüyor, şirketin sahibi kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, asıl mesleği nedir gibi sorular son günlerde merakla soruluyor. İşte Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir sorusunun cevabı:

Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir? Fiyatları ne kadar?
Nişantaşı Koru Konut Projesi'nde evlerin önünde havuzları var

 

Nişantaşı Koru Konut projesi, 60 bin metrekare koru alanına komşu olan "Sağlıklı Ev" konseptiyle inşa ediliyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı'nın bulunduğu lokasyonun tam ortasında bulunuyor. Kat yüksekliği 5 ila 10 kat arasında sınırlandırıldı. Konutlardaki tavan yüksekliği ise minimum 4 metre olarak planlandı.

4 ila 8 metre arasında değişen tavan yüksekliği olan evlerde daire büyüklüğünde geniş teraslarda isteyenler havuzuna girebilecek, dileyenler şömine ateşi eşliğinde eşsiz Boğaz, koru ve Nişantaşı manzarasının tadını doyasıya çıkarabilecek.

Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir? Fiyatları ne kadar?
Bazı evlerin önü bahçe tadında

 

Nişantaşı Koru Projesi'ni DAP Yapı yürütüyor. Nişantaşı Koru projesinde ister binadan isterseniz bahçeden evinize gireceğiniz, çocuklarınızın bahçede oynarken sizin havuzda vakit geçireceğiniz, doğayı ve lüksü villa konforunda, Nişantaşı’nda yaşayacaksınız.

Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir? Fiyatları ne kadar?
Nişantaşı Konut Projesi

 

Nişantaşı Koru Konut Projesi'ndeki üniteler, tamamen lüks tekne mantığıyla malzemelerin birbiriyle uyumlu olduğu, yaşam alanlarının en verimli şekilde kullanıldığı, kalitenin ve konforun maksimumda olduğu şekilde dizayn edildi. Projede bağımsız bölüm sayısı da az tutuldu.  

Nişantaşı Koru kimin, sahibi kimdir? Fiyatları ne kadar?
Nişantaşı Koru Konut Projesi Lokasyonu

 

Abdi İpekçi Caddesi’ne 650 metre; yani yaklaşık 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan DAP Yapı Nişantaşı Koru projesi, City’s Alışveriş Merkezi’ne de 300 metre yakınlıkta yer alıyor.

Bu anlamda Hermes, Louis Vuitton, Prada ve Gucci gibi dünyaca ünlü lüks markaların da bulunduğu bir yerde yer alıyor.

DAP YAPI SAHİPLERİ

DAP Yapı'nın sahipleri ise şunlardır: 

Nişantaşı Koru kimin
DAP Yapı Sahipleri

 

DAP Yapı, uzun yıllara dayanan sektörel tecrübenin ışığında ilk markalı konut projelerini 1999’da gerçekleştirmesiyle varlık kazanmıştır. “Şelale” konsepti kullanılarak gerçekleştirilen bu projeyle Kâğıthane’nin adeta çehresi değişmiştir.

Kâğıthane’de Şelale Evleri’yle başlayan bu kalite yolculuğu, Ümraniye-Çekmeköy ve Maltepe-Dragos-Kadıköy hattında Şelale Konakları, Şelale Village, Şelale Crown Center, Şelale Premium, Şelale Space Center, Centro Futura; Türkiye’nin sayılı projelerinden Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, DAP Burgu Kule, DAP Dalga Kule, DAP Tango Kule, DAP Vazo Kule, Bumerang Ofis, DAP Z Ofis, İ Ofis ve European Property Awards’ta "Ofis Geliştirme" / "Kamu Hizmeti Geliştirme" alanında ödül alan DAP Vadisi’nin yanı sıra Teras Kule, Validebağ Konakları ve DAP İzmir gibi dinamik ve elit yapılarla devam etmektedir.

NİŞANTAŞI KORU KONUT PROJESİ FİYATLARI

Nişantaşı Koru Konut Projesi'nde fiyatları öğrenmek için 444 93 27 telefon numarasından bilgi alabilirsiniz.

 

Yorumlar