Nisa ve Barış neden ayrıldı?

Nisa ve Barış neden ayrıldı, Survivor'un iki ünlü yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ne zaman ve neden ayrıldı, ayrılık sebebi belli oldu mu?

Google Haberlere Abone ol
Nisa ve Barış neden ayrıldı?

Nisa ve Barış neden ayrıldı, ayrılık sebebi nedir, ne zaman ayrıldılar? Survivor'un iki ünlü yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ne zaman ve neden ayrıldı, ayrılık sebebi belli oldu mu?

Türkiye'nin 2021 Survivor'dan hatırladığı Nisa ile Barış ikilisi yeni yılda tekrar gündeme gelen isimler arasında yer alıyorlar. Çünkü ikili yeni Survivor All Star'da da yarışan isimler oldu. İkilinin geçen yılki yarışmadan sonra arkadaş olduklarını herkes biliyor. Magazin dünyasında uzun süre ikilinin birlikteliği konuşulmuştu. Ancak gelinen noktada ikilinin ayrıldığı konuşuluyor. 

Survivor All Star'a birlikte katılan ancak ilk bölümlere katılamayan Nisa Bölübaşı ile Barış Murat Yağcı'nın neden ayrıldığı konuşuluyor. Ayrılık sebeplerinin ne olduğu seyirci tarafından merak ediliyor. Peki, Nisa ve Barış neden ayrıldı?

Nisa ve Barış neden ayrıldı?
Nisa ve Barış neden ayrıldı?

 

Survivor’dan döndükten sonra aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı ayrıldı. Bu ayrılığa Yağcı’nın çıkardığı ‘Her Şeye Rağmen’ kitabındaki, “Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. Yüzlerce kadına yaptım bunu” itirafının neden olduğu iddia edildi.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı geçen yılın Survivor yarışmacıları arasındaydı. Şampiyon olamamış ama aşkta kazanmışlardı. Çiftin ciddi giden ilişkisi Barış Murat Yağcı’nın hayat hikayesini anlattığı kitabı ‘Her Şeye Rağmen’ yüzünden tepetaklak oldu.

Eski ilişkilerini detaylarıyla yazdığı kitapta “Gençken benden yaşça büyük bir kadını tavlamaya çalıştığım çok olmuştur. O tatmin duygusu çok hoşuma gidiyordu. Bir kişiye ulaşmak, onunla bir frekans yakalamak, sonra birlikte eve gelip sırtımı dönüp uyumak...” sözleri okuyanları şoka soktu.

Bunu yüzlerce kişiye yaptığını söyleyen Barış Murat Yağcı şöyle devam ediyordu: “Karşımdaki kadın benim için aklından ‘Yüzü gözü düzgün, fiziği yerinde, dövmeleri ve tanınırlığı var, bu akşam onunla birlikte olacağım ve çok iyi geçecek’ diye geçiriyor. Fakat ben planlarını bozup ona istediğini vermeyince sanki ona bir ders vermiş oluyordum.”

Yağcı bu sözler üzerine kendini beğenmişlik, ukalalık ve kadın düşmanlığıyla suçlandı. Kitabın içeriği sosyal medyada adeta bir patlama yaratınca Nisa Bölükbaşı aldığı ayrılık kararını şöyle duyurdu: “Barış ile olan ilişkimizi saygı sevgi çerçevesinde noktalandırdık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum.”

Olay büyüyünce Barış Murat Yağcı, paylaşılan sayfaların cımbızla seçildiğini ve söz konusu olayları gençlik hatası olarak anlattığını söyledi. Yaptığı açıklamada “Hatalarımla, doğrularımla dürüst ve maskesiz olmayı seçtim. Bu kitap yanlışlar yapa yapa bulduğum yoluma okuyanları ortak etme amacındaydı” dedi.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Survivor 2021 ve Survivor All Star yarışmacısı Nisa Bölükbaşı kimdir, nerelidir, kaç yaşında ne iş yapıyor? 

Nisa, yarışmaya yurt dışından katılan yarışmacılar arasında bulunuyordu. 

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Çekya'nın başkenti Prag'da doğdu.

Nisa ve Barış neden ayrıldı?
Nisa ve Barış neden ayrıldı?

 

Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı.

Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı.

15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu.

2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı.

Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Survivor yarışmasının hem 2021 sezonunda hem de 2022 All Star bölümünde yarışan isimlerinden biri olan Barış Murat Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İşte Barış Murat Yağcı hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor.

 Barış Murat Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
 Barış Murat Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

 

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kaldı ve bir dönem modellik yaptı.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan 'Kocamın Ailesi' ile oyunculuk kariyerine başladı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde 'Eymen' karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde 'Bora' karakterini canlandırdı.

 Barış Murat Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
 Barış Murat Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

 

2018 yılında yayımlanan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde 'Demir' karakterine hayat verdi. Ancak Yağcı'nın yıldızı Survivor 2020 ile parladı.

Geçtiğimiz aylarda Survivor All Star 2022'ye katılacağını açıklayan Yağcı, “Survivor All Star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım” dedi.


 

Yorumlar