Netflix’te ne izlemeli: 5 film önerisi

Netflix’te ne izlemeli diyenler için, bu hafta yayınlanan ve izlenmesi gereken 5 filmi derledik. Netflix'te izlenmesi gereken 5 film. Netflix'te olan filmlerden 5 tanesini sizlerin beğenisine sunduk. İşte Netflix'te izlenmesi gereken filmler

Google Haberlere Abone ol
Netflix’te ne izlemeli: 5 film önerisi

Netflix'te ne izlemeli diye soranlara kolaylık olması açısından, Netflix'te izlenmesi gereken filmlerden 5 tanesini derledik. İşte Netflix'te izlenmesi gereken filmler...

Netflix'te Ne İzlemeli?

Koronavirüs günlerinde evden çıkmamamız gerekiyor. Evde kladığımız bugünlerde en güzel yapılacak şeylerden biri Netflix izlemek. Peki Netflix'te ne izlemeli? İşte sizler için 5 muhteşem film önerisi.

6 Underground 

Yönetmen koltuğunda Michael Bay oturuyor. Senaristliğini ise Paul Wernick ve Rhett Reese yaptı. 2019 yılında vizyona giren filmin oyncuları ise şu şekilde:  Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy ve Dave Franco. Aksiyon , erilim türünde sahnede yerini alan film izleyenler tarafından tam puan aldı.

Netflix’te ne izlemeli

 

Spenser Kanunları

Yönetmen koltuğunda Spenser Confidential, Peter Berg var. Başrolde ise efsane oyunculardan Mark Wahlberg yer alıyor.

Hapse giren polis memuru Spenser'in çarkından çıkmış düzene karşı verdiği mücadele konu ediliyor.

Netflix’te ne izlemeli

 

 

Karakomik Filmler

Netflix'te izlenmesi gereken filmlerden olan Karakomik Filmler bir Cem Yılmaz filmi. Netflix'te bulunan en iyi Türk filmlerinden biri olan Karakomik Filmler'in oyuncu kadrosunda; Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven, Cem Davran, Cemre Ebuzziya ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor.

 

Netflix’te ne izlemeli

 

 

The Platform

Netflix'te ilgi gören filmlerden biri olan 'The Platform' izleyicinin beğenisini topluyor. Yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutia var. Senaristleri ise, David Desola, Pedro Rivero. Şubat 2020'de gösterime giren yeni filmlerden.

The Player One

Kitap uyarlaması filmlere güzel bir örnek. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg yer alıyor. Ernest Cline’nin aynı isimli romanından sahneye uyarlanan film bilim kurgu sevenler tarafından tam not aldı.

Yorumlar